Proselection

T:  7022 7079

Sagscontroller søgestil større advokatvirksomhed i Hellerup

Sagscontroller søges til større advokatvirksomhed i Hellerup

Beskrivelse

Som sagscontroller bliver du en del af en veletableret advokatvirksomhed, hvor du vil have en spændende og alsidig hverdag. Du vil indgå i en mindre og velfungerende afdeling, hvor du vil få din egen portefølje af opgaver og det administrative ansvar for et projekt fra det startes til det afsluttes. I din opgaveløsning vil du have tæt samarbejde med kolleger på tværs af virksomheden, hvorfor det er væsentligt at du er serviceminded og har gode samarbejdsevner. Du vil i stillingen blive en del af afdelingens løbende udvikling, hvor gode arbejdsprocesser står højt på dagsordenen. Du vil referere til virksomhedens økonomichef. Dine opgaver vil bestå af: 

Arbejdsopgaver

  • Oprettelse af nye sager
  • Indsamling af relevante oplysninger af sager
  • Indhentning og registrering af hvidvaskoplysninger
  • Kontrol af interessekonflikter
  • Sagsøkonomi
  • Opfølgning på tidsregistrering
  • Fakturering
  • Debitoropfølgning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om Lundgrens Advokatpartnerselskab, som er en af Danmarks førende advokatvirksomheder og velrenommeret både i og udenfor branchen. Lundgrens leverer kvalitetsrådgivning til både den private og offentlige sektor, og beskæftiger 125 medarbejdere. Lundgrens er blandt andet kendetegnet ved en stærk holdånd og en flad struktur. Der tilbydes rigtig gode ansættelsesforhold i form af god kantineordning, pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Derudover er du serviceminded og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket.  Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor kvaliteten står i højsædet.

IT-kompetencer

Du er god til Excel

Uddannelse og erfaring

Du har erfaring fra en lignende stilling hos en konsulentvirksomhed eller lignende.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3572
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk