Proselection

T:  7022 7079

Senior Accountantsøges til spændende medicinalvirksomhed i stor vækst beliggende i Måløv

Senior Accountant søges til spændende medicinalvirksomhed i stor vækst beliggende i Måløv

Beskrivelse

Som Senior Accountant vil du få en spændende og afvekslende arbejdsdag bestående af alsidige opgaver lige fra månedsafslutning til SOX-controlling, effektiviseringer og hensættelser. Du vil fungere som en højre hånd for virksomhedens Shared Service Manager. Der er tale om en stilling, hvor du vil få stor mulighed for at opnå indflydelse og præge både din egen arbejdsdag, men også arbejdsprocesserne for resten af afdelingen. Du vil få 15 kollegaer i Shared Service-teamet, som alle arbejder på at servicere virksomhedens afdelinger i Europa, Mellemøsten og Afrika. Dine primære opgaver vil bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Måneds- og årsafslutning
  • Moms og intrastat
  • Hensættelser
  • Bogføring og afstemninger af løn
  • Rejseafregninger
  • Afstemninger
  • Rapportering
  • Effektivisering af blandt andet invoice workflow
  • SOX-controlling
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en meget ambitiøs virksomhed i konstant forandring og vækst. Virksomheden er inden for sit felt førende på verdensmarkedet. Virksomheden har lokationer over det meste af verden og beskæftiger i Danmark ca. 140 medarbejdere. I virksomheden eksisterer en arbejdsom stemning, hvor alle medarbejdere løfter deres respektive opgaver på et højt niveau.

Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af kantineordning, pensionsordning, fleksible mødetider, sundhedsforsikring og personaleforening.

Personlige kompetencer

Du er erfaren og har en solid forståelse af regnskabet, hvilket gør dig i stand til at forstå alle aspekter i kontoplanen. Endvidere har du en fleksibel tilgang til dine arbejdsopgaver og er god til at overskue mange problemstillinger samt øjne muligheder for at forbedre processer. Herudover er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere dit arbejde til tiden og i høj kvalitet. Sidst men ikke mindst har du rigtig god og alsidig forretningsforståelse og er vant til at kommunikere på alle niveauer i en organisation og med andre kulturer.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med Navision. Endvidere er du stærk i Excel.

Erfaring & uddannelse

HD-R, Cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Engelsk er koncernsprog

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3248
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Måløv
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk