Proselection

T:  7022 7079

Senior BusinessController søges til stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Senior Business Controller søges til stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Beskrivelse

Som Senior Business Controller bliver din væsentligste opgave at supportere den ene af virksomhedens flere forskellige forretningsenheder i en organisation i stor udvikling. Du vil få en alsidig arbejdsdag bestående af finansielle kontroller og analyser samtidig med, at du er ansvarlig for at sikre præcis rapportering internt og til virksomhedens britiske moderselskab. Virksomheden går en spændende transformationsfase i møde, hvor du i høj grad kan være med til at præge virksomhedens fremtid. Du vil få en bred kontaktflade ud i organisationen, hvor dit fokus vil være at udfordre og sparre med ledere fra hele forretningsenheden. Med reference til forretningsenhedens Finance Director, der geografisk holder til i Capetown samt tæt kontakt med interessenter i Frankrig, vil du få en dagligdag i en international virksomhed, hvor du må forvente ca. 10 rejsedage årligt. Stillingen har potentiale til at udvikle sig til en position som Business Partner. Dine opgaver er:

Arbejdsopgaver

  • Budgetter
  • Forecasts
  • Månedlig rapportering internt og til moderselskab
  • Analyser
  • Udvikle omkostningsstruktur, herunder analyser, kontrol og forecasts
  • Controlling af projekter
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Sparringspartner for forretningsenheden
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en stor international virksomhed, der er markedsledende indenfor sit felt og har ambitiøse planer for fremtiden. Virksomhedens historie går mere end 80 år tilbage. Internationalt beskæftiger koncernen omkring 12.000 medarbejdere, hvoraf ca. 700 medarbejdere er ansat i det danske selskab. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, fleksible mødetider, massageordning, sundhedssikring, mulighed for hjemmearbejdsplads samt en velfungerende personaleforening.  

Personlige kompetencer

Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du formår, at skabe relationer og agere sparringspartner for virksomhedens mange interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og har stærke excel-kompetencer

Uddannelse & erfaring

Du har en cand.merc. eller tilsvarende og som minimum flere års erfaring fra en lignende position i en mellemstor eller stor international koncern 

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3312
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Lyngby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk