Proselection

T:  7022 7079

Senior BusinessController til Kosan Gas a/s i Viby J

Senior Business Controller til Kosan Gas a/s i Viby J

ProSelection søger for Kosan Gas a/s

Beskrivelse

Som controller bliver du en del af en økonomifunktion på 9 medarbejdere og vil referere til virksomhedens CFO. Afdelingen holder til på det nordiske hovedkontor i Viby J. Du vil få en bred vifte af opgaver i forbindelse med rapportering og budget/forecast, forestå controlling af omkostninger samt løbende deltage i projekter og optimering af processer og systemer. Virksomheden er i vækst og forandring, hvorfor der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på opgaver og løsningsmodeller. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Perioderegnskaber
  • Udarbejdelse af budgetter
  • Budgetopfølgning
  • Analyser
  • Rapportering
  • Statistikker
  • Controlling af salg og omkostninger
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Kosan Gas er en af de førende leverandører af LPG (gas) i flasker og bulk i Norden. Kosan Gas ejes af det amerikanske UGI Corporation, der er en stor gasdistributør og forhandler af energiprodukter på verdensplan. Ved både at bruge eksisterende og udvikle nye teknologier er Kosan Gas med til at skabe grønnere energiløsninger og hjælpe sine kunder i overgangen til en fossilfri fremtid. Kosan Gas beskæftiger 90 medarbejdere i Norden, heraf hovedparten i Danmark på forskellige lokationer. Det nordiske hovedkontor er placeret i Viby J. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold herunder attraktiv pensionsordning, forsikringer, sportstilskud, mulighed for 2 hjemmearbejdsdage pr. uge og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du har et strukturelt og analytisk blik for opgaverne, samtidig med at du er proaktiv og fleksibel i forhold til løsninger og samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med stramme deadlines og være en del af et hold, som løfter i flok. Det er væsentligt, at du har en god forretningsforståelse. Sidst, men ikke mindst, trives du i en organisation, der er i vækst og forandring og en hverdag der ofte er uforudsigelig.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Du er HD, cand.merc. el.lign. og har som minimum flere års erfaring fra en mellemstor eller stor international koncern i tilsvarende stilling.

Sprog

Du behersker engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3883
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Viby J.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk