Proselection

T:  7022 7079

Senior FinanceBusiness Partner søges til en stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Senior Finance Business Partner søges til en stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Beskrivelse

Som Senior Finance Business Partner bliver din væsentligste opgave, at supportere, udfordre og optimere salgsfunktionen i en stor international virksomhed. Virksomheden går en spændende transformationsfase i møde, hvor du i høj grad kan være med til at præge virksomhedens fremtid. Du skal sikre finansielle kontroller og analyser på en bred pallette af projekter samtidig med, at du er ansvarlig for at sikre præcis rapportering internt og til moderselskabet. Du vil få en bred kontaktflade ud i organisationen, hvor dit fokus vil være at udfordre og følge op på virksomhedens performance i relation til salg. Med reference til virksomhedens Head of Financial Planning & Analysis vil du indgå i en controlling-funktion, hvor du vil få kompetente og analytiske kollegaer, heriblandt en Business Partner, er der fokuseret på produktion.

Arbejdsopgaver

  • Supportere, udfordre og optimere forretningen

  • Forecasts

  • Økonomisk opfølgning

  • Månedlig rapportering internt og til moderselskab

  • Analyser

  • Sikre god relation til interne interessenter og samarbejdspartnere

  • Sparringspartner for salgsledere

  • Ad hoc 

Om virksomheden

Her er tale om en stor international virksomhed, der er markedsledende indenfor sit felt og har ambitiøse planer for fremtiden. Virksomhedens historie går mere end 80 år tilbage. Internationalt beskæftiger koncernen omkring 12.000 medarbejdere, heraf er ca. 700 medarbejdere ansat i det danske selskab. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, fleksible mødetider, massageordning, sundhedssikring, mulighed for hjemmearbejdsplads samt en velfungerende personaleforening.

Personlige kompetencer

Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover har du en god forretningsforståelse og trives i en udadvendt rolle med mange kontakter. Som person er du god til at skabe tillidsfulde relationer

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse

Du har en cand.merc. eller tilsvarende og som minimum flere års erfaring fra en lignende position i en mellemstor eller stor international koncern

Sprog

Engelsk i skrift og tale 

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

[ Tilbage ]

Job ID / 3124
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Lyngby
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk