Proselection

T:  7022 7079

Senior GroupController søges til vækstende international koncern i København

Senior Group Controller søges til vækstende international koncern i København

Beskrivelse

Vil du være en del af en velkonsolideret handelsvirksomhed i vækst, som er præget af faglig stolthed og passion? Trives du med en spændende og alsidig hverdag, som byder på arbejdsopgaver på både det operationelle og strategiske plan? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som Senior Group Financial Controller vil du få en bred kontaktflade i virksomheden, idet du bl.a. vil agere bindeled til- og sparringspartner for flere udenlandske datterselskaber med egne økonomifunktioner. Du kommer ikke til at mangle stærke sparringspartnere, da du tilmed vil have et tæt samarbejde med kompetente kolleger i Group finance. Hverdagen som Group Financial Controller byder både på opgaver som controlling, rapportering og forecast, og du vil samtidig tage del i optimeringen af strukturer, politikker og processer inden for det finansielle område. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Forecast
  • Konsolidering
  • Udfordre og implementere best practice på tværs af selskaber
  • Deltagelse i årlig budgetproces
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Deltagelse i finance-relaterede projekter
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en markedsledende handelsvirksomhed med omkring 500 afdelinger fordelt på lande i Nordeuropa. Virksomheden beskæftiger næsten 12.000 medarbejdere, hvoraf cirka 40 er tilknyttet virksomhedens Group Headquarter i København, hvor også du vil have din daglige gang. Du vil indgå i et velfungerende og kompetent team, der udover dig består af tre controllere samt Head of Group Reporting & Controlling, som du vil rapportere til. I hverdagen vil du mærke virksomhedens uformelle miljø og en kultur præget af høj integritet og engagement overfor både kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Virksomheden tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, frokostordning, fri parkering, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Personlige kompetencer

Som person er du samarbejdsorienteret og god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Du er en analytisk stærk medarbejder med styr på din faglighed, som finder det naturligt at agere proaktivt og tage selvstændigt ansvar. Du går til dine arbejdsopgaver med stor energi og passion, og du er ikke bange for konstruktivt at udfordre status quo. Endvidere formår du at have blik for detaljerne og sikre den gode kvalitet, mens du samtidig bevarer overblikket.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel.

Uddannelse & Erfaring

Du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc. Endvidere ser vi gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revision.

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3959
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk