Proselection

T:  7022 7079

Senior GroupFinancial Business Partner søges til stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Senior Group Financial Business Partner søges til stor international virksomhed beliggende i Lyngby

Beskrivelse

Som Senior Group Financial Business Partner bliver din væsentligste opgave at supportere den ene af virksomhedens flere forskellige forretningsenheder. Du vil få en alsidig arbejdsdag bestående finansielle kontroller og analyser samtidig med, at du er ansvarlig for at sikre præcis rapportering internt og til moderselskabet. Virksomheden går en spændende transformationsfase i møde, hvor du i høj grad kan være med til at præge virksomhedens fremtid. Du vil få en bred kontaktflade ud i organisationen, hvor dit fokus vil være at udfordre og sparre med ledere fra forretningsenheden. Med reference til forretningsenhedens Head of Operations, der geografisk holder til i Capetown samt tæt kontakt med interessenter i Frankrig, vil du få en dagligdag i en international virksomhed, hvor du må forvente ca. 10 rejsedage årligt. Dine opgaver er:

Arbejdsopgaver

  • Budgetter
  • Forecasts
  • Månedlig rapportering internt og til moderselskab
  • Analyser
  • Udvikle omkostningsstruktur, herunder analyser, kontrol og forecasts
  • Controlling af projekter
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Sparringspartner for forretningsenheden
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en stor international virksomhed, der er markedsledende indenfor sit felt og har ambitiøse planer for fremtiden. Virksomhedens historie går mere end 80 år tilbage. Internationalt beskæftiger koncernen omkring 12.000 medarbejdere, hvoraf er ca. 700 medarbejdere ansat i det danske selskab. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, fleksible mødetider, massageordning, sundhedssikring, mulighed for hjemmearbejdsplads samt en velfungerende personaleforening.  

Personlige kompetencer

Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du formår, at skabe relationer og agere sparringspartner for virksomhedens mange interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og har stærke excel-kompetencer

Uddannelse

Du har en cand.merc. eller tilsvarende og som minimum flere års erfaring fra en lignende position i en mellemstor eller stor international koncern 

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3233
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Kongens Lyngby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk