Proselection

T:  7022 7079

Serviceorienteret Controllersøges til veletableret virksomhed i Århus

Serviceorienteret Controller søges til veletableret virksomhed i Århus

Beskrivelse

Vil du være en del af en veletableret og international virksomhed? Kan du se dig selv i et mangfoldigt miljø, hvor udvikling og ambitioner går hånd-i-hånd? Så er det måske dig vi leder efter!

I rollen som controller vil du medvirke til at servicere organisationen i både Danmark, Island og Norge. Du vil få ansvar for egne varehuse, samtidig med at du bliver en uundværlig del af teamet, med reference til regnskabschefen. Du vil få en spændende hverdag, samt gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, under fleksible forhold med fokus på trivsel og udvikling. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Månedsregnskab
  • Deltagelse i måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Transfer Pricing
  • Medvirken i budgetprocessen
  • Moms og skat
  • Projektopfølgning
  • Anlæg
  • Intern kontrol
  • Analyser
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomhedens første varehus så dagens lys i 1960, men blev først etableret i Danmark i 1988. Med en solid markedsposition, er virksomheden spredt over hele landet. Strategien var klar helt fra begyndelsen; man skal kunne få alt under ét tag. Med et typisk varesortiment på mere end 160.000 varenumre i hvert varehus, tilbyder virksomheden altså branchen største udvalg.

Med din arbejdsplads i servicecenteret vil du indgå i et velfungerende team på 20, samt blive en del af de ca. 170 medarbejdere. Regnskabsafdelingen tæller forskellige funktioner, og du vil blive den fjerde person i controller-teamet. Stillingen byder på et godt mix af faste og varierende opgaver, hvor du vil få en stor grad af indflydelse på opgaveløsningen. For den rette kandidat vil der desuden være rig mulighed for, at få indflydelse på jobindholdet. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår, i form af bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, rabatter og fleksible arbejdsforhold.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Du er i stand til at træffe selvstændige beslutninger, og har lysten til, at tage ansvar for både kunder og kolelgaer. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver, og formår at inddrage organisationen på en konstruktiv måde.

IT-kompetencer

Du har flair for IT.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne erfaring fra en lignende stilling eller revisionsbranchen. Herudover er du uddannet HD eller Cand.merc.  

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3881
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Århus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk