Proselection

T:  7022 7079

Skarp businesscontroller søges til international virksomhed beliggende i Ballerup

Skarp business controller søges til international virksomhed beliggende i Ballerup

Beskrivelse

Som business controller vil du få en spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor du vil være med til at præge og udvikle forretningen på forskellige strategiske niveauer. Du sidder tæt på beslutningerne og vil dagligt have et godt samarbejde med ledere på tværs af virksomhedens forretningsområder. Du vil indgå i en mindre afdeling og referere til den nordiske CFO i Sverige. I stillingen er det væsentligt, at du bringer dine forretningsmæssige, finansielle, samarbejdsorienterede samt analytiske kompetencer i spil for at skabe resultater og værdi for forretningen.

Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Finansielle og forretningsmæssige analyser, herunder præsentationer til business reviews
  • Rapportering, internt samt på nordisk niveau
  • Agere sparringspartner og Business Partner for ledere og forretningen
  • Udarbejdelse af månedlige, kvartalsvise og årlige budgetter samt forecasts
  • Supportere forretningen med ad-hoc rapporter og analyser
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en international handelsvirksomhed og beskæftiger ca. 60 medarbejdere i Ballerup. På kontoret hersker der en uformel, professionel og humoristisk tone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk, beslutsom og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, særligt Excel. Derudover er erfaring med SAP en fordel

Erfaring & Uddannelse

HD-R, Cand.merc eller tilsvarende

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3513
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk