Proselection

T:  7022 7079

Skarp FinanceBusiness Partner søges til international virksomhed beliggende i Hvidovre

Skarp Finance Business Partner søges til international virksomhed beliggende i Hvidovre

Beskrivelse

Som Finance Business Partner vil du få en spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor du vil være med til at præge og udvikle forretningen på forskellige niveauer. Du vil dagligt samarbejde med ledere og medarbejdere på tværs af virksomheden. Du vil indgå i en økonomiafdeling på i alt syv medarbejdere og en CFO, som du refererer til. I stillingen er det væsentligt, at du bringer dine forretningsmæssige, finansielle, samarbejdsorienterede samt analytiske kompetencer i spil for at skabe resultater og værdi for forretningen.

Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Analyser
  • Controlling
  • Rapportering til moderselskabet
  • Agere sparringspartner for ledere og forretningen
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Forecasts
  • KPI’er
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en veletableret servicevirksomhed, der beskæftiger ca. 330 medarbejdere i Danmark og er en del af en større nordisk koncern. Både i Danmark og i de øvrige nordiske lande har virksomheden en markant position på markedet. På det danske hovedkontor i Hvidovre har man en hverdag med ca. 50 andre kolleger. Der hersker en uformel, professionel og humoristisk tone i hverdagen. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk, beslutsom og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket.  Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, særligt Excel

Erfaring & Uddannelse

HD-R, Cand.merc eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3616
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hvidovre
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk