Proselection

T:  7022 7079

Struktureret controllersøges til vækstende investeringsvirksomhed i Lyngby

Struktureret controller søges til vækstende investeringsvirksomhed i Lyngby

Beskrivelse

Vil du være en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor du får en afvekslende hverdag med en bred vifte af opgaver i en spændende virksomhed? Så er jobbet her det rette.

Som controller bliver du en del af en økonomiafdeling på fire medarbejdere, som arbejder med regnskab, rapportering og administration. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med at du er en del af en afdeling, som løfter i flok og sparrer med hinanden. Du vil referere til virksomhedens økonomichef og tage hånd om blandt andet følgende opgaver:

Arbejdsopgaver
• Rapportering
• Deltage i udarbejdelse af årsrapporter
• Afstemninger
• Bogføring
• Indberetninger til myndigheder
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Der er tale om en interessant og velkonsolideret investeringsvirksomhed der er inde i en god vækstfase. Virksomheden beskæftiger omkring 50 ansatte. Kulturen i virksomheden bærer præg af, at der er højt til loftet, frihed under ansvar og et generelt godt samarbejde kollegerne imellem. Der tilbydes meget fleksible arbejdsvilkår, der er mulighed for hjemmearbejdsplads, frokostordning, sundhedsforsikring og en attraktiv lønpakke med god pension.

Personlige kompetencer
Du leverer en struktureret og proaktiv indsats, der gør at du altid når dine opgaver til tiden. Du tager ansvar for dine egne opgaver og projekter, og sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet. Som person er du fleksibel og robust. Endvidere trives du med at arbejde i teams samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

IT-kompetencer
Du har gerne erfaring med E-conomic

Erfaring & Uddannelse
Du har et par års erfaring med lignende opgaver for eksempel fra revisionsbranchen. Herudover har du en relevant uddannelse som for eksempel HA, HD eller merkonom.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 318
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Lyngby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk