Proselection

T:  7022 7079

Struktureret oganalytisk Financial Controller søges til ambitiøs international koncern i Odense

Struktureret og analytisk Financial Controller søges til ambitiøs international koncern i Odense

Beskrivelse

Vil du være en del af en dynamisk og udviklingsorienteret koncern med korte beslutningsveje og et uformelt arbejdsmiljø? Brænder du for at yde rådgivning og levere finansiel controlling af høj kvalitet? Så er denne stilling noget for dig.

Som Financial Controller bliver du en vigtig del af et stærkt og velfungerende team, som udover dig består af seks engagerede controllere samt virksomhedens Group Controlling Manager, som du vil rapportere til. Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger servicere alle koncernens selskaber, mens du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver primært rettet mod finansiel controlling. Din kontaktflade vil være bred, idet du vil understøtte og yde sparring til diverse kontakter i organisationen samt samarbejde tæt med regnskabsafdelingen. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Budgetopfølgning på månedsregnskaber samt analyse heraf
  • Udarbejdelse af budgetter i samarbejde med driftsorganisationen
  • Agere sparringspartner til forretningsenheder
  • Optimering af regnskabsafslutningsprocessen
  • Kontakt til revisor
  • Indrapportering til myndigheder
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er tale om en større solid danskejet koncern, der driver forretning i både Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden beskæftiger i dag godt 200 medarbejdere, hvoraf cirka 120 er tilknyttet hovedkontoret i Odense, hvor også du vil have din daglige gang. Dagligdagen i virksomheden er præget af et højt aktivitetsniveau, afveksling og masser af udfordringer, som skaber rig mulighed for både faglig og personlig udvikling for hver enkelt medarbejder. Som Financial Controller vil du mærke virksomhedens uformelle miljø, team-ånd samt en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Virksomheden tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, kantine, massageordning, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du samarbejdsorienteret, god til at kommunikere og trives med en bred kontaktflade på tværs af organisationen og forskellige niveauer. Du er en analytisk og fokuseret medarbejder, som finder det naturligt at tage selvstændigt ansvar for mange forskelligartede opgaver, som du er i stand til at navigere, eksekvere og prioritere i. Arbejdsopgaverne løser du med en struktureret og vedholdende tilgang. Endvidere er du nysgerrig, besidder et stort drive, har let til smil og er ikke bange for at udfordre.

IT-kompetencer

Du har gode IT-kompetencer.

Uddannelse & Erfaring

Vi ser gerne, at du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc.. Endvidere har du ideelt nogle års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog

Du er i stand til at begå dig på dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3978
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk