Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsteknisk stærkFinansiel Controller søges til ordreproducerende virksomhed beliggende i Vestsjælland

Regnskabsteknisk stærk Finansiel Controller søges til ordreproducerende virksomhed beliggende i Vestsjælland

Beskrivelse

Som en absolut væsentlig del af en stærk administration på fire personer, bliver du den regnskabstekniske kompetence, der bliver den stærke sparringspartner til virksomhedens økonomichef og back-up i dennes fravær. Du bliver en del af en operationel dagligdag, hvor du både får et selvstændigt ansvar for egne opgaver og en kontrollerende funktion på andres. Du får en stor berøringsflade i organisationen og vil i afdelingen være virksomhedens regnskabstekniske kompetence. Der er en forventning om, at man stiller sig til rådighed for kolleger, der momentvis er mere pressede end en selv. Du vil blive en del af implementeringen af Business Central, der er i fuld gang, hvor du vil blive involveret i de elementer, der direkte vedrører finans og rapportering. Du har overordnet følgende opgaver.

Arbejdsopgaver  

  • Rapportering
  • Analyse
  • Controlling
  • Likviditetsstyring
  • Årsafslutning
  • Lagerstyring, økonomisk
  • Moms og Skat, procedure/vejledninger/operationelt
  • Optimeringer af processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, der producerer specialmaskiner til industrien både nationalt og internationalt. Virksomheden, har eksisteret i mere end 60 år og beskæftiger +110 medarbejdere. Virksomheden har et solidt økonomisk fundament og er kendt for kvalitet og fornyelse inden for sit felt. Gennem de senere år har virksomheden oplevet fornuftigt vækst og udvikling, som med de seneste tiltag forventes at fortsætte blandt andet med yderligere ekspansion på eksportmarkederne. I virksomheden er der en uformel omgangstone, som blandes med et højt fagligt engagement og korte beslutningsgange. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold, herunder sundhedsforsikring, kantine og pensionsordning.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk. Du er proaktiv, energisk og har trangen til at være en del af holdet. Du kommer i mål med de opgaver, som du sætter i gang. Du har overskud til at kommunikere tallene på mange forskellige niveauer, og du har nogle gode balancerede ambitioner på egne og virksomhedens vegne

IT-kompetencer

Navision, Excel

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3724
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / Vestsjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk