Proselection

T:  7022 7079

Udadvendt controllermed et analytisk blik søges til international virksomhed i Kastrup

Udadvendt controller med et analytisk blik søges til international virksomhed i Kastrup

Beskrivelse

Som controller får du en dynamisk hverdag i en spændende international virksomhed, der over senere år er vokset markant og fortsat vil vokse i de kommende år. Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling, som udover dig består af en CFO, to controllere og tre regnskabsmedarbejdere. Dine opgaver vil være fokuseret på controlling opgaver, men du vil også deltage i procesoptimering og udbygning af analyser etc.  

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

Arbejdsopgaver

  • Interne regnskaber
  • Eksterne regnskaber
  • Deltagelse i koncernrapportering
  • Budgetter/Forecast
  • Budgetopfølgning
  • Controlling af lokale regnskaber
  • Analyser
  • Deltagelse i procesoptimering
  • Deltagelse i udbygning af analyser og controlling
  • Ad hoc opgaver 

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som har eksisteret i mere end 30 år. Virksomheden er særdeles økonomisk velkonsolideret og har faste kunder, hvis kontrakter løber i flere år ad gangen. Herudover er virksomheden ejet af en stor dansk koncern, som også er meget veletableret. I virksomheden arbejder godt 250 medarbejdere, hvoraf de ca. 40 medarbejdere har deres daglige gang på hovedkontoret i Kastrup. Du bliver del af en virksomhed som løbende vokser, hvor der er et behageligt og uformelt miljø, hvilket bl.a. afspejler sig i lang anciennitet hos medarbejderne. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold såsom pensionsordning, forsikringer, kantine, fleksibilitet og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har et strukturelt og analytisk blik for dine opgaver og er i stand til at arbejde både på det operationelle og det strategiske plan. Som person har du gåpåmod og forstår at tage ansvar for dine opgaver. Du er proaktiv, servicemindet og åben overfor nye udfordringer. Endvidere har du et højt humør og bidrager til den gode stemning i afdelingen.

IT-kompetencer

God til Excel

Erfaring & uddannelse

HD-R eller Cand.merc.aud.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3717
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Kastrup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk