Proselection

T:  7022 7079

Udadvendt forretningsorienteretcontroller søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Udadvendt forretningsorienteret controller søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Beskrivelse

Elsker du tal og idrættens verden? Vil du være en del af fremtidens sportsbegivenheder? Hvis ja, har du nu mulighed for at blive forretningsorienteret controller hos Idrættens Kompetence Center, som er et selskab under Danmarks Idrætsforbund.

Som controller bliver du afdelingens analytiske controller, hvor din hverdag vil være præget af bred kontakt med interne og eksterne interessenter på ledelseslaget. Du vil løse opgaver, der omfatter analyser til gavn for forretningen, give mod- og modspil til beslutningstagere og præsentere oplæg, som giver indsigt i forretningen. I stillingen vil du referere til sekretariatschefen og have 10 kolleger. Arbejdet foregår i et humoristisk, uformelt og behageligt miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Controlling af regnskaber for flere af organisationens forskellige medlemsforbund
  • Regnskabsopgaver for flere af organisationens forskellige medlemsforbund
  • Analyser
  • Udarbejdelse af måneds-/kvartalsrapporter, herunder afvigelsesforklaring
  • Projektregnskaber
  • Sparring, rådgivning og udarbejdelse af anbefalinger til ledelsesmæssige beslutninger
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Idrættens Kompetence Center varetager regnskaberne for forbundene under Danmarks Idrætsforbund. Danmarks Idrætsforbund er en særdeles spændende og aktiv organisation, der beskæftiger 500 medarbejdere og flere hundrede frivillige i medlemsforbundene. Som ansat i Idrættens Kompetence Center bliver du del af en organisation med et stærkt værdigrundlag og en flad struktur, hvor den bedste service overfor medlemmerne er af højeste prioritering. Der er en humoristisk og uformel atmosfære i organisationen, hvor samarbejde er en væsentlig prioritering i hverdagen. Organisationen tilbyder gode personaleforhold såsom frokostordning, massageordning, fitnessrum og betalt frokostpause.

Personlige kompetencer

Som person er du kvalitetsbevidst, opsøgende og proaktiv. Du er forretningsorienteret, udadvendt og har gennemslagskraft. Derudover er du hands-on i din opgaveløsning og stærk i din behandling af tal. Sidst trives du i en hverdag, som kan kræve, at du er omstillingsparat, og hvor man hjælper hinanden med stort som småt.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er en fordel

Erfaring & uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3803
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk