Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret controllersøges til solid, veldrevet servicevirksomhed i København

Udviklingsorienteret controller søges til solid, veldrevet servicevirksomhed i København

Beskrivelse

Som controller får du en alsidig arbejdsdag, hvor du bliver involveret i mange forskellige spændende projekter og opgaver. Du vil medvirke til at modernisere økonomifunktionen i en veldrevet virksomhed, der er i stor udvikling. Her er tale om en stilling, hvor du både fagligt og personligt vil blive udfordret af nye og spændende opgaver samtidig med, at du har en bred kontaktflade i organisationen. Med reference til virksomhedens regnskabschef vil du indgå i en regnskabsafdeling, der beskæftiger tre regnskabsmedarbejdere. Du vil yde support og rapportering til virksomhedens ledelse med både tilbagevendende og ad hoc-analyser.  

Arbejdsopgaver

  • Analyser

  • Opbygning af økonomiopfølgningsværktøjer og KPI’er

  • Opbygning af Business Intelligence-værktøjer

  • Assistance til bogholderiet

  • Medvirken til implementering af nyt økonomisystem  

  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en spændende og solid virksomhed, som har en stærk position på markedet og hver dag leverer service til mange borgere. Virksomheden, der beskæftiger ca. 65 ansatte i administrationen og 3500 servicemedarbejdere, har eksisteret i mere end 20 år. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af kantineordning, fleksible arbejdstider, sundhedsordning, mulighed for at arbejde hjemmefra og pensionsordning.  

Personlige kompetencer

Som person er du udviklingsorienteret og du finder det naturligt, at opbygge og optimere processer. Du bevarer overblikket over mange, komplekse opgaver, samtidig med at du formår at gå i detaljer og også kan deltage i løsningen af mere rutineprægede opgaver. Derudover har du en dedikeret og moden attitude, hvor du tager ansvar for dine opgaver og gerne giver en hånd med, hvor det er nødvendigt. Endvidere er du kommunikativ og formår at skabe relationer på tværs af organisationen.

IT-kompetencer

Du er stærk i Excel og har erfaring i Navision         

Uddannelse

Gerne en uddannelse på HD-niveau, dog er erfaring fra lignede stilling vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen og Nikita Nielsen  

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

[ Tilbage ]

Job ID / 3117
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København SV
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk