Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsparat ognysgerrig junior controller søges til international tech-virksomhed beliggende i København

Udviklingsparat og nysgerrig junior controller søges til international tech-virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Som junior controller får du en dynamisk hverdag i en spændende international tech scaleup virksomhed, der satser på det globale marked. Stillingen er funderet i driften af den daglige økonomifunktion, hvor du vil hjælpe Head of Finance med de tungere regnskabs- og rapporteringsopgaver. Du vil desuden samarbejde med den danske regnskabsassistent og med økonomifunktioner i datterselskaberne. Rollen vil udvikle sig i takt med dine kompetencer, og du vil få mere ansvar, jo mere erfaring du får opbygget.

Arbejdsopgaver

  • Deltagelse i månedsregnskab
  • Analyser
  • Controlling af datterselskaber
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Periodiseringer
  • Hensættelser
  • Moms
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som blev lanceret i 2019 og i dag beskæftiger omkring 200 medarbejdere på verdensplan. Ud af de cirka 200 medarbejdere arbejder omtrent 150 i Danmark. Virksomheden ejes af en dansk kapital fond og har etableret datterselskaber i forskellige lande verden over, og flere er på vej i de kommende måneder. Virksomheden præges af et internationalt miljø og en ungdommelig atmosfære, hvor der lægges vægt på udvikling. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. frokostordning og gode muligheder for at præge egen udvikling. 

Personlige kompetencer

Du er en fagligt nysgerrig og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat og tør stille kritiske spørgsmål. Du er selvkørende og initiativrig samt trives i en dagligdag, som til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og bidrager til et godt samarbejde med dine kollegaer.

IT-kompetencer

God til Excel

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3739
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk