Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsparat ognysgerrig Junior Controller søges til international virksomhed beliggende i Københavnsområdet

Udviklingsparat og nysgerrig Junior Controller søges til international virksomhed beliggende i Københavnsområdet

Beskrivelse

Som Junior Controller får du en dynamisk hverdag i en spændende international shipping virksomhed, der opererer på det globale marked. Stillingen er funderet i driften af den daglige økonomifunktion, hvor du vil hjælpe Head of Finance med de tungere regnskabs- og rapporteringsopgaver. Du vil desuden arbejde tæt sammen med den danske bogholder og økonomifunktionerne på de udenlandske kontorer. Rollen vil udvikle sig i takt med dine kompetencer, og du vil få mere ansvar, jo mere erfaring du får opbygget.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Analyser
  • Rapportering, herunder også koncern rapportering
  • Opgaver indenfor finans
  • Afstemninger
  • Periodiseringer
  • Rejseafregninger
  • Intercompany
  • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som blev lanceret i 1975 og i dag beskæftiger omkring 125 medarbejdere på verdensplan. Ud af de omkring 125 medarbejdere arbejder 17 medarbejdere på det danske kontor. Virksomheden har på nuværende tidspunkt ni kontorer rundt om i verden og forventer at åbne det 10. kontor i løbet af 2022. Moderselskabet ligger i Schweiz. Virksomheden præges af en entreprenørånd og en ungdommelig atmosfære med en uformel tone, samt et fælles ønske om at fortsætte væksten. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning, frokostordning og gode muligheder for at præge egen udvikling. 

Personlige kompetencer

Du er en faglig nysgerrig og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat og tør stille kritiske spørgsmål. Du er selvkørende og initiativrig samt trives i en dagligdag, som til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og bidrager til et godt samarbejde med dine kollegaer.

IT-kompetencer

Flair for IT og Excel

Erfaring & uddannelse

Du har gerne en HD eller i gang med den.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3896
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk