Proselection

T:  7022 7079

Ejendomsadministrator medsans for tal søges til ejendomsselskab i Vanløse

Ejendomsadministrator med sans for tal søges til ejendomsselskab i Vanløse

 

Beskrivelse

Du bliver en del af en effektiv administration på to personer i et mindre ejendomsselskab. Du refererer direkte til virksomhedens økonomichef og får et selvstændig ansvar for dine egne opgaver. Der er gode muligheder for sparring på opgaverne. Det forventes dog, at du inden for en overskuelig tidshorisont er forholdsvis selvkørende.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Fællesregnskaber
  • PBS-opkrævninger
  • EAN-fakturering
  • Huslejekørsel
  • Indtaste lejereguleringer
  • Ind og fraflytningsrapporter
  • Vedligehold af lejekontrakter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om et mindre, velkonsolideret og meget veldrevet ejendomsselskab,  hvor der fokuseres på ordentlighed og præcision og samtidig er højt til loftet. Man har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er forholdsvis selvkørende og erkender, når du har nået dit max. Du trives godt i en mindre virksomhed, hvor det er nødvendigt at træde til, der hvor hjælpen kræves. Du ved hvornår du skal byde ind men også hvornår, du skal trække dig. Du trives i en direkte, fagligt kompetent tone, hvor der også er plads til et godt grin.

IT-kompetencer

UNIK og Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3570
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Vanløse
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk