Proselection

T:  7022 7079

Ejendomsadministrator søgestil solid, velfunderet og velkonsolideret virksomhed i Brøndby

Ejendomsadministrator søges til solid, velfunderet og velkonsolideret virksomhed i Brøndby

 

Beskrivelse

I et danskejet børsnoteret ejendomsselskab bliver du ansvarlig for din egen portefølje af erhvervs-ejendomme. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med dine kolleger og med reference til Økonomi-chefen.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Indtastning af stamdata
 • Huslejeopkrævning og bogføring
 • Pristal og autoreguleringer
 • Varmeregnskaber
 • Skatter og afgifter
 • Flytteafregninger
 • Bogføring af indbetalinger
 • Kreditorbetalinger
 • Afstemninger
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om et ejendomsselskab på otte personer, hvor de forventninger man stiller til en professionel virksomhed er indfriet. Der er en tæt kontakt til og et godt samarbejde med ledelsen, der er højt til loftet og hverdagen afvikles balanceret, fornuftigt og i en næsten familiær og munter tone. Virksomhedens adfærd afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er fagligt godt klædt på. Du er nysgerrig på opgaven og fungerer godt i en faglig kompetent enhed. Du forstår nødvendigheden af et højt serviceniveau, du er robust og har en god balanceret humoristisk sans.

IT-kompetencer

UNIK bolig 4 er et krav, Excel.

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Dansk.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3682
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk