Proselection

T:  7022 7079

Erfaren ejendomsadministratorsøges til mindre kvalitetsfokuseret ejendomsselskab i København

Erfaren ejendomsadministrator søges til mindre kvalitetsfokuseret ejendomsselskab i København

Beskrivelse

I en lille men effektiv og meget entreprenant ejendomsadministration bliver du kompetencen på det ejendomsadministrative område. Det bliver dig, der sætter dit aftryk på processerne. Det bliver dig, man går til, når der er spørgsmål, der relaterer sig til håndteringen af ejendommene. Og der ligger i det hele taget meget stor autonomi i funktionen.

Arbejdsopgaver

  • Opkrævning af husleje mv.
  • Lejereguleringer
  • Servicering og kommunikation med lejere
  • Samarbejde med eksterne rådgivere, advokater mv.
  • Udsendelse af rykkere
  • Vand-, varme, el-regnskaber
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Udarbejdelse af lejekontrakter
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en mindre men vækstende virksomhed, hvor kapitalen og visionerne er på plads, hvor der er sikkerhed for at virksomheden også er i markedet om ti år. Der er en udpræget grad af fleksibilitet, der er højt til loftet, og man opererer i et uformelt, ungt og meget kvalitetsfokuseret miljø

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret og holder et rigtigt godt humør. Du er en serviceorienteret stærk tekniker, der har en helt naturlig omgang med dine arbejdsopgaver. Du forstår at fungere i en lille, kvalitetsfokuseret og meget uformel virksomhed, hvor der for den rette person, er meget højt til loftet.

IT-kompetencer

Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3489
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk