Proselection

T:  7022 7079

Erfaren ejendomsadministratorsøges til spændende virksomhed i Nordsjælland

Erfaren ejendomsadministrator søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

Beskrivelse

Som ejendomsadministrator vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen. Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre ejendomsadministratorer og to regnskabsmedarbejdere og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Lejeaftaler
  • Lejefastsættelse og analyser
  • Kontakt/Korrespondance med lejere
  • Ind- og udflytninger
  • Huslejeregulering
  • Kontakt til viceværter, håndværkere, myndigheder etc.
  • Profilering af lejemål
  • Huslejenævnsager
  • Deltagelse i optimering herunder IT-projekter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret og velkonsolideret virksomhed, der beskæftiger sig med investering og byggeri af ejendomme. For nuværende ejer virksomheden godt 100 ejendomme med ca. 1.100 lejemål, primært boliglejemål. I løbet af de kommende par år bygger virksomheden nye ejendomme, så antallet af lejemål stiger til ca. 1.400. Virksomheden har eksisteret i mere end 30 år, og har i dag 30 medarbejdere (heraf 5 i administrationen), der arbejder i et uformelt og professionelt miljø. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning og frugtordning.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende og kvalitetsbevidst person, der er vant til at arbejde omhyggeligt, detaljeorienteret og selvstændigt med dine opgaver. Du har en fleksibel tilgang og er klar til at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du har et godt overblik, og forstår at tage ansvar for dine opgaver. Herudover har du gode kommunikationsevner og har en serviceorienteret tilgang i dine opgaver og kollegaer.

IT-kompetencer

Du har flair for it

Erfaring & uddannelse

Du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3567
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Nordsjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk