Proselection

T:  7022 7079

Procesorienteret Ejendomsadministratorsøges til dansk-funderet, velkonsolideret finansiel virksomhed beliggende i Århus

Procesorienteret Ejendomsadministrator søges til dansk-funderet, velkonsolideret finansiel virksomhed beliggende i Århus

Beskrivelse

I en dansk-funderet finansiel virksomhed med bl.a. boligejendomsadministration, bliver du en del af et team på fire ejendomsadministratorer. Fokus er på at levere en kvalitetsfokuseret og effektiv håndtering af egne ejendomme, hvor du vil få ansvar for din egen portefølje. I tæt samarbejde med kollegaer og ledelse vil du håndtere alle processer omkring administrationen af ejendommene fra A-Z, og du får derved mulighed for at arbejde med alle aspekter indenfor ejendomsadministration.

Arbejdsopgaver

  • Ejendomsadministration, herunder deltage i huslejenævnssager, lejeregulering, renoveringsopgaver, m.v.
  • Administration af virksomhedens egne boligejendomme med ansvar for egen portefølje
  • Operativ i lejeloven og boligreguleringsloven
  • Optimering af arbejdsgange og administrative processer
  • Deltage i implementering af nye systemer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en mindre virksomhed med tæt kollegialt sammenhold, hvor der er højt til loftet, hvor fleksibilitet, smidighed og anstændighed hører til den daglige arbejdsdag. Der er en høj grad af tværfagligt samarbejde, og man er særdeles tæt på virksomhedens ledelsesmæssige kompetencer. Man anser medarbejderne for en væsentlig ressource, og man tilbyder de personalemæssige forhold, der modsvarer den kvalificerede kandidats forventninger.

Personlige kompetencer

Du er selvstændig, fagligt robust, og du har lyst til at præge den hverdag, som du er en del af. Du har drive, du er administrativ stærk, og du er velbevandret i dansk lejelovgivning. Du har let ved at kommunikere med andre faggrupper end din primære. Du foretrækker ansvaret, og du har både lyst og evne til at deltage aktivt i forandringsprocesser. Du er i det hele taget hands-on på alle opgaver inden for ejendomsadministration. Dit humør er godt, og du er med dit væsen god til at understøtte et velbalanceret miljø, hvor der er plads til individet.

IT-kompetencer

EG-bolig eller lignende administrationsprogram

Microsoft Office pakken, - særligt Word og Excel

Uddannelse

Erfaring og opnåede resultater er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

[ Tilbage ]

Job ID / 2787
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Århus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk