Proselection

T:  7022 7079

Struktureret ejendomsadministratorsøges til velkonsolideret og vækstende ejendomsselskab beliggende i København

Struktureret ejendomsadministrator søges til velkonsolideret og vækstende ejendomsselskab beliggende i København

Beskrivelse

Som ejendomsadministrator vil du varetage administrationen af virksomhedens egen portefølje af primært udlejningsejendomme, men også enkelte erhvervsejendomme. Du vil indgå i tæt samarbejde med virksomhedens bogholder og økonomichef i hverdagen, og du vil have gode muligheder for at påvirke egne arbejdsopgaver og -processer. I din hverdag er det vigtigt, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kolleger samtidigt med, at du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Opkrævning af husleje mv.
  • Lejereguleringer
  • Servicering og kommunikation med lejere
  • Samarbejde med eksterne rådgivere, advokater mv.
  • Udsendelse af rykkere
  • Vand-, varme, el-regnskaber
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Udarbejdelse af lejekontrakter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om et spændende ejendomsselskab, som har eksisteret siden 2004, og som administrerer egne ejendomme i Danmark. Virksomheden oplever en spændende vækstperiode med spændende fremtidsplaner. I virksomheden er der en åben, behagelig, positiv og humoristisk stemning i hverdagen, hvor der også hersker en god teamånd. I virksomheden er der en flad struktur og man hjælper og sparrer med hinanden for at sikre den bedste kvalitet og opgaveløsning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du kan begå dig professionelt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du giver en hånd med, hvor der er behov for det. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du arbejder grundigt, struktureret og kvalitetsorienteret samt overholder dine deadlines. Du er imødekommende, ansvarsbevidst og serviceorienteret overfor både kolleger og eksterne interessenter. Det er væsentligt, at du er god til økonomi og at du har et godt kendskab til lejeloven.

IT-kompetencer

UNIK BOLIG 4

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3462
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk