Proselection

T:  7022 7079

Vi søgertil vores kunder markedets fagligt stærkeste og mest erfarne ejendomsadministratorer

Vi søger til vores kunder markedets fagligt stærkeste og mest erfarne ejendomsadministratorer

Beskrivelse

Vores kunder efterspørger kandidater, der opererer på et højt fagligt niveau inden for ejendomsadministration. Du har beskæftiget dig med ejendomsadministration i en årrække, og du trives med de opgaver, der ligger i denne funktion. Opgaverne som absolut ikke må være dig fremmede, kan være som følger.

Opgaver

 • Administration af ejer/andelsforeninger/erhvervsejendomme/lejeboliger
 • Kontakt til bestyrelse og medlemmer
 • Deltagelse i generalforsamlinger og bestyrelsesmøder
 • Indberetninger
 • Forbrugsregnskaber
 • Varmeregnskaber
 • Kontrol af driftskonti
 • Driftsbudgettering
 • Omkostningsbestemt husleje
 • Udfærdigelse af lejekontrakter
 • Opkrævninger
 • Lejeforhøjelser
 • Afstemninger

Personlige kvalifikationer

Du er fagligt stærk og har stor erfaring med de opgaver, der ligger i funktionen som ejendomsadministrator. Om du ønsker at sidde alene med dine opgaver, eller du foretrækker at kunne sparre med kolleger i afdelingen er underordnet. Det vigtige er dine kompetencer inden for ejendomsadministration.

IT-kvalifikationer

Erfaring med programmer inden for boligadministration såsom, UNIK, EG-Bolig, Strato, C&G Bolig mv.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Torben B. Jørgensen

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 40000
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Sjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk