Proselection

T:  7022 7079

Alsidig ogerfaren regnskabschef søges til veletableret medievirksomhed i København

Alsidig og erfaren regnskabschef søges til veletableret medievirksomhed i København

Beskrivelse
Du får som regnskabschef ansvar for virksomhedens økonomifunktion fra a-z, lige fra det daglige bogholderi til og med årsregnskabet. Herudover bliver du sparringspartner for virksomhedens direktør, som du vil arbejde tæt sammen med omkring den daglige drift og virksomhedens udvikling. Økonomifunktionen er i dag outsourcet, hvorfor der er tale om en nyoprettet stilling med rigtig gode muligheder for at tilrettelægge arbejdsgange og processer. Virksomheden står over for at skulle implementere nyt økonomisystem, og du får en central rolle i denne proces og bliver systemejer. Rollen som regnskabschef er alsidig med gode muligheder for at styre din egen arbejdsdag.

Arbejdsopgaver
• Debitor- & Kreditorbogholderi
• Finans
• Afstemninger, bl.a. af lager
• Hensættelser og periodiseringer
• Løn til ca. 25 funktionærer & 5 studentermedhjælpere
• Moms
• Månedsafslutning
• Analyser/Controlling
• Rapportering
• Budget & Budgetopfølgning
• Forecast
• Årsafslutning og kontakt til revisor
• Optimering af processer og systemer
• Efter indkøringsproces også ad hoc-opgaver inden for administration og HR

Om virksomheden
Der er tale om et meget veletableret og velkonsolideret medievirksomhed, der er inde i en vækstfase. Virksomheden beskæftiger godt 25 medarbejdere, der har deres daglige gang på kontoret i København. Kulturen i virksomheden bærer præg af, at der er højt til loftet og frihed under ansvar. Der tilbydes fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, frokostordning, pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du er fagligt stærk og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med den fulde pallette af opgaver, der foreligger i en virksomheds administration. Som person er du pligtopfyldende og sørger for at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere byder du gerne ind med den gode ide, når du ser en optimeringsmulighed.

IT-kompetencer
Du har god flair for IT

Uddannelse & Erfaring
Merkonom, HD-R eller tilsvarende. Herudover har du solid erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at tage hånd om små som store opgaver i en virksomheds administration.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Tiltrædelse

Efter aftale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3564
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk