Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs Regnskabsog Administrationsansvarlig søges til vækstende handelsvirksomhed i Nordsjælland

Ambitiøs Regnskabs og Administrationsansvarlig søges til vækstende handelsvirksomhed i Nordsjælland

 

Beskrivelse

Som ansvarlig for virksomhedens regnskabs- og logistikfunktion får du en arbejdsdag med stort og bredt ansvar. Du vil tage hånd om alt fra daglige rutineopgaver til mere komplicerede opgaver i forbindelse med måneds- og årsafslutning. Samtidig vil du fungere som sparringspartner for både ledelse og kollegaer, når det gælder regnskab og logistik. Du får ansvaret for en enhed på fire dygtige medarbejdere, der håndterer back-office i fire lande. Dine primære opgaver er som følger.

Arbejdsopgaver  

  • Ledelse
  • Månedsrapportering
  • Controlling
  • Årsafslutning
  • Budgetter/statistikker
  • Løn/HR-administration
  • Procesoptimeringer
  • Implementeringsproces, 2022
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden leverer service og medicotekniske løsninger til den danske, svenske, norske og hollandske sundhedssektor. Virksomheden er ledende inden for sit felt og har siden etableringen i 2006 oplevet kontinuerlig vækst. I dag beskæftiger virksomheden 25 medarbejdere, hvor der hersker en uformel, dynamisk og ansvarstagende atmosfære. Fra virksomhedens side tilbydes pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har erfaring med at lede medarbejdere og kigge optimerende på eksisterende processer. Du er en selvkørende Hands-on profil, der formår at dosere arbejdsopgaverne og sørge for, at der leveres til tiden. Du trives i rollen som ansvarsfuld og operationel sparringspartner til både ledelse og kolleger. Du er proaktiv, engageret og godt kommunikerende på alle niveauer, og så trives du i et vækstende og dynamisk miljø, hvor der absolut er gode muligheder for at præge din egen stillings indhold.

IT-kompetencer

Navision, Excel, Power BI

Uddannelse

HD-R

Sprog

Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads L. Skjærlund.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3758
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Nordsjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk