Proselection

T:  7022 7079

Analytisk ogserviceminded økonomi- og IT-chef søges til velrenommeret brancheforening i København

Analytisk og serviceminded økonomi- og IT-chef søges til velrenommeret brancheforening i København

Beskrivelse

Brænder du for arbejdet med økonomi og IT, og ser du dig selv i en rolle, hvor du har ansvaret for begge områder i en spændende brancheforening? Trives du i et åbent arbejdsmiljø, hvor der er fokus på samarbejde, ordentlighed og inddragelse? Så er det måske dig, vi søger til denne stilling.

Med reference til foreningens vicedirektør har du som økonomi- og IT-chef det faglige ledelsesansvar for to regnskabsmedarbejdere samt en studentermedhjælper/elev. Din kontaktflade er til hverdag bred, idet du kommunikerer med forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du har en spændende og alsidig hverdag, hvor du arbejder med forskelligartede økonomiopgaver og samtidig varetager det overordnede ansvar for virksomhedens IT-systemer. Opgaverne, som du primært arbejder med, omfatter blandt andet:

Arbejdsopgaver

 • Analyser, herunder nøgletal
 • Budgetter
 • Rapportering
 • Måneds- og kvartalsafslutning
 • Årsregnskaber
 • Placering af midler
 • Godkendelse af løn
 • Optimering og udvikling af processer
 • Samarbejde med medlemmer, revisor, IT-leverandører, samarbejdspartnere m.fl.
 • Fagligt ledelsesansvar for tre medarbejdere samt ansvar for virksomhedens IT-systemer
 • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en frivillig brancheforening dannet i 2008, som bedriver politisk interessevaretagelse og udgør en markant stemme i samfundsdebatten. I foreningen arbejder medlemsvirksomhederne sammen om at udvikle og styrke den enkelte virksomhed og branchen som helhed til gavn for både branche og samfund. Virksomheden administrerer 20 specialforeninger, driver et møde- og kursuscenter og tilbyder deres medlemmer en omfattende palet af efteruddannelseskurser, værktøjer og andre fordele.

Foreningens sekretariat, som du bliver en del af, består af 32 engagerede medarbejdere, der betjener foreningens medlemmer, samarbejdspartnere og kunder. Som økonomi- og IT-chef vil du mærke virksomhedens åbne atmosfære og store fokus på det gode arbejdsmiljø. Du bliver en del af en nysgerrig og inddragende kultur med en stærk holdånd, hvor man interesserer sig for hinanden og har fokus på åben og konstruktiv dialog. Fra virksomhedens side tilbydes særdeles gode personaleforhold i form af blandt andet pension, forsikringer, forhøjet ferietillæg, garanteret årlig lønstigning, god frokostordning, betalt frokostpause og sociale arrangementer. Desuden er der i virksomheden fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Personlige kompetencer

Som person er du samarbejdsorienteret, empatisk og serviceminded, og du trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du finder det naturligt at tage selvstændigt ansvar for dine områder og arbejdsopgaver, som du løser med en struktureret tilgang. Du er desuden analytisk, udviklingsorienteret og sætter pris på variation i arbejdsopgaverne.

IT-kompetencer

Du har en stærk interesse i IT, gode IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel. Erfaring med Business Central og DataLøn er en fordel.

Uddannelse & Erfaring

Ideelt set har du solid erfaring inden for økonomi og regnskab samt erfaring med IT-området. Vi ser desuden gerne, at du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc.

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen, Thomas Ekkelund Hansen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3985
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk