Proselection

T:  7022 7079

AR-Teamleder søgestil velkonsolideret, engageret og kvalitetsfokuseret virksomhed til større virksomhed beliggende i København

AR-Teamleder søges til velkonsolideret, engageret og kvalitetsfokuseret virksomhed til større virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Som Teamleder for AR-afdelingens fire mand, bliver du den operative ressource, der har det overordnede faglige ansvar for afdelingens fire kvalificerede medarbejdere. Med reference til den kompetente regnskabschef sørger du for, at afdelingens processer optimeres, at opgaverne løses til tiden og doseres i forhold til de ressourcer, der er til rådighed. Du er selv en del af det operative team.

Arbejdsopgaver

  • Sparringspartner/kontaktperson
  • Faglig ledelse af afdeling
  • Sikre allokering af arbejdsopgaver
  • Godkende betalingsforslag
  • Optimere/implementere/udvikle processer
  • Månedsrapportering
  • Dokumentation i sagstyringsystem
  • Diverse ad hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her  tale om en af nordens absolut førende virksomheder inden for sin branche. Man tilbyder en bred vifte af løsninger inden for sit område. Man har en fokuseret og kvalitetsbevidst profil, og man er absolut klar over, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er proaktiv, struktureret, udviklingsorienteret, og du har sans for detaljen. Du trives i et ansvarligt miljø, og du trives med at have muligheden for at sætte dit aftryk på afdelingens processer uden at kompromittere din egen operative indsats. Du har en velafbalanceret tilgang til ansvar, og du har stor forståelse for, at ingen kommer i mål alene..

IT-kompetencer

Generelt stærk på IT

Uddannelse

Merkonom, HD-R eller tilsvarende

Sprog

Dansk og godt kendskab til engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3095
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk