Proselection

T:  7022 7079

Dygtig ogengageret regnskabschef søges til veletableret virksomhed i Ringsted

Dygtig og engageret regnskabschef søges til veletableret virksomhed i Ringsted

Beskrivelse

Som regnskabschef bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion. Du vil referere til den administrerende direktør og indgå i virksomhedens ledelsesgruppe. Du vil få en central rolle i virksomheden og have en stor kontaktflade ud til hele organisationen. Der er gode muligheder for at sætte sit aftryk på virksomhedens administrative processer og for at kunne påvirke dagligdagen.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Betalinger
 • Lønbehandling
 • Månedsrapportering
 • Lagerstyring
 • Kontakt med bank, revisor, forsikring mv.
 • Diverse analyser og rapporter
 • Ansvarlig for IT-systemer
 • Personaleadministration
 • Ad. hoc opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret og vækstende service- og grossistvirksomhed, som leverer og monterer industrimaskiner og forestår den tilhørende service. Virksomheden har eksisteret i femten år og har udviklet sig til at være en af de helt centrale spillere på markedet inden for deres niche. I virksomheden er der ca. fyrre ansatte, men til dagligt vil du sidde på kontor med ti medarbejdere. Blandt medarbejderne hersker der stor loyalitet, da man hjælper hinanden og løfter i flok. Omgangsformen er uformel, direkte og humoristisk.

Personlige kompetencer

Du har erfaring fra en lignende position og gerne inden for en lignende branche. Du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv. Det forventes at man selv tager bolden, så snart man er inde i tingene, hvorfor det er nødvendigt, at du er selvkørende, proaktiv og tager ansvar. Da du vil få en stor kontaktflade, er det ligeledes vigtigt, at du er serviceminded samt har en positiv og professionel tilgang til andre. Som person er du robust, handlekraftig, humoristisk og tør at bidrage med din holdning.

IT-kompetencer

Stærke IT-kompetencer og gerne erfaring med C5 eller Navision

Erfaring & uddannelse

Erfaring vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3435
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ringsted
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk