Proselection

T:  7022 7079

Energisk, digitaltorienteret og driftssikker CFO søges til velrenommeret virksomhed beliggende i København

Energisk, digitalt orienteret og driftssikker CFO søges til velrenommeret virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Med reference til virksomhedens CEO, som en del af ledergruppen og med ansvar for to medarbejdere, bliver du et stærkt operationelt bidrag til en kompetent og fagligt stærk økonomiafdeling. Du får ansvaret for IT-afdelingen, hvor ansvaret primært ligger i ledelse af en selvkørende medarbejder, sparring på medarbejderen og styring af IT-relaterede opgaver. Du bliver virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske kompetence. Du bliver den reelle formidler af virksomhedens tal til interessenter på flere niveauer. Det forventes, at du kan dosere og vurdere virksomhedens ressourcer og kompetencer i forhold til virksomhedens behov samtidig med, at du selvstændigt har ansvaret for dagligdags operationelle opgaver. Dine opgaver ligger inden for følgende områder:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Budgetudarbejdelse
  • Årsregnskab
  • Ledelse
  • Bogføring
  • Controlling
  • Analyser
  • Lønbehandling
  • Optimere processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en spændende og uforudsigelig hverdag inden for restaurationsbranchen. Virksomheden opererer med en balanceret og økonomisk godt styret vækstplan, der, trods tiden, er velfunderet, reel og økonomisk understøttet. Virksomheden har historikken, kompetencerne og det økonomiske bagland på plads. Man opererer i en professionelt styret, hektisk og uforudsigelig hverdag, hvor digitalisering er en reel del af virksomhedens opgavehåndtering.

Personlige kompetencer

Du har styr på dig selv og dine tal. Du er godt kommunikerende, du har pondus i den formidlende rolle på ethvert niveau. Du har en interesse for tallene hele vejen rundt og en absolut interesse i at løfte på de daglige opgaver. Du har en helt naturlig interesse for IT. Du er proaktiv, energisk og fyldt med et positivt sind, der bringer dig og dine kolleger helskindede gennem hverdagen. Du trives med en forholdsvis ungdommelig, direkte og humoristisk tone, og du har ofte et godt bud på den pragmatiske løsning.

IT-kompetencer

Economic, Excel

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Engelsk er et krav

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3890
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk