Proselection

T:  7022 7079

Erfaren Regnskabschefsøges til spændende ejendomskoncern beliggende i København

Erfaren Regnskabschef søges til spændende ejendomskoncern beliggende i København

Beskrivelse

Med reference til ejendomskoncernens CFO vil du varetage ledelsen af virksomhedens regnskabsafdeling bestående af 6 regnskabsassistenter. Du vil være ansvarlig for alt fra regnskabsfunktionens daglige drift til årsafslutning og selvangivelsesproces i samarbejde med revisoren. Du vil have en bred kontaktflade ud i organisationen med blandt andet et tæt samarbejde med virksomhedens controllere og ejendomsadministratorer. Sidst, men ikke mindst, vil du løbende deltage i optimering af processer og systemer, således at regnskabsafdelingen kan levere den bedst mulige service til den øvrige organisation. Du vil i overvejende grad være involveret i opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af 6 medarbejdere
  • Ansvarlig for organisering af regnskabsprocessen for koncernen
  • Årsafslutning af udvalgte selskaber
  • Ansvarlig for koncernens selvangivelsesproces
  • Likviditetsstyring i samarbejde med en senior controller
  • Ansvar for forsikringer
  • Ansvar for ERP med teknisk support fra stærk IT-chef
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en spændende ejendomskoncern, som har eksisteret siden 1987, og som i dag beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Virksomheden administrerer primært ejendomme i Danmark, men også i andre lande i Europa. I virksomheden er der en god teamånd, hvor man hjælper hinanden og værner om det gode samarbejde i hverdagen. Derudover eksisterer der en humoristisk og uformel atmosfære i virksomheden. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret og kvalitetsbevidst med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag og sætter en ære i at overholde deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv og selvstændig, samtidig med at du trives i samarbejdet med andre faggrupper. Endvidere er du kommunikativ og går energisk til dine opgaver og bidrager med højt humør.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

HD-R, Cand.merc. eller lignende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk samt lettere engelsk i skrift og tale 

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3544
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk