Proselection

T:  7022 7079

Erfaren teamledersøges til vækstende medicinalvirksomhed beliggende i Måløv

Erfaren teamleder søges til vækstende medicinalvirksomhed beliggende i Måløv

Beskrivelse

Til en spændende medicinalvirksomhed søges en teamleder, der kan lede kreditor- og debitorteamets seks medarbejdere. Du vil få ansvar for at koordinere teamets aktiviteter samtidig med at du også selv vil få hands on-opgaver. Teamet agerer Shared Service Center for virksomhedens afdelinger i Europa, Mellemøsten og Afrika. Du vil få stor mulighed for at opnå indflydelse og præge både din egen arbejdsdag, men også arbejdsprocesserne for resten af afdelingen. Med reference til virksomhedens Shared Service Manager vil du få gode sparringsmuligheder samtidig med at du også har frihed til at lede teamet og sætte dit præg på stillingen. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af teamets medarbejdere
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Godkendelse af betalinger
  • Rapportering
  • Afholdelse af MUS-samtaler mv.
  • Koordination af aktiviteter i teamet

Om virksomheden

Der er her tale om en meget ambitiøs virksomhed i konstant forandring og vækst. Virksomheden er inden for sit felt førende på verdensmarkedet. Virksomheden har lokationer over det meste af verden og beskæftiger i Danmark ca. 140 medarbejdere. I virksomheden eksisterer en arbejdsom stemning, hvor alle medarbejdere løfter deres respektive opgaver på et højt niveau. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af kantineordning, pensionsordning, fleksible mødetider, sundhedsforsikring og personaleforening.

Personlige kompetencer

Du er en erfaren personaleleder, der har sans for at udvikle teamet samt den enkelte medarbejder. Endvidere besidder du et stort overblik, der gør dig i stand til at koordinere teamets aktiviteter og overskue mange problemstillinger ad gangen. Du er en god kommunikator, der er vant til at kommunikere på alle niveauer i en organisation og med andre kulturer. Din tilgang er målrettet og vedholdende således at du sikrer at mål og deadlines nås til tiden.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med Navision. Endvidere er du stærk i Excel.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har ledelsesansvar.

Sprog

Engelsk er koncernsprog

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3249
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Måløv
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk