Proselection

T:  7022 7079

Finance managersøges til international handelsvirksomhed i København

Finance manager søges til international handelsvirksomhed i København

Beskrivelse

Som Finance manager bliver du del af en ambitiøs virksomhed og får ansvaret for de operationelle opgaver på tværs af virksomhedens tre selskaber i Norden. Virksomheden forventer en balanceret, kontrolleret vækst inden for den kommende tid, hvorfor den kvalificerede kandidat har muligheden for at vokse ind i rollen som Business Partner. Du vil blive en del af ledelsesgruppen med personaleansvar for 1½ FTE. Du tager del i den daglige drift, påtager dig ansvaret for de tungere økonomiopgaver, og du doserer opgaverne i afdelingen. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Regnskaber for tre selskaber
  • Kontakt til lønbureauer
  • Måneds- og årsafslutning
  • Finansbogføring
  • Analyser
  • Kontakt til bank/forsikring/revisor
  • Rapportering
  • Intercompany
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en veletableret handelsvirksomhed, der er en del af en børsnoteret koncern. Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere og forventer en balanceret kontrolleret vækst i de kommende år. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold og tilbyder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer

Du er samarbejdsorienteret og god til at kommunikere både internt i afdelingen og ud i organisationen. Du er praktisk i din tilgang til opgaverne og kan tage hånd om både små som store opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår via en struktureret og proaktiv tilgang at håndtere opgaver i en international virksomhed, hvor der er krav til deadlines og kvalitet. Sidst, men ikke mindst, er du analytisk og udviklingsorienteret, men samtidig med en god forståelse for de allerede eksisterende processer og retningslinjer.

IT-kompetencer

Du har erfaring med flere ERP-systemer

Erfaring & uddannelse

HD-R, cand.merc. eller tilsvarende

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3731
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk