Proselection

T:  7022 7079

Finance Managersøges til spændende international virksomhed i København

Finance Manager søges til spændende international virksomhed i København

Beskrivelse

Har du lyst til at lede og udvikle en økonomiafdeling i en spændende international virksomhed, så er denne stilling måske den rette for dig.

Som Finance Manager vil du varetage den daglige ledelse af virksomhedens danske økonomiafdeling, samt have kontakten til eksterne serviceleverandører, der håndterer bogholderiet for virksomhedens udenlandske datterselskaber. Dine opgaver være koncentreret omkring rapportering, budgetter og analyser samt løbende sørge for at optimere både processer og systemer. Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens CFO og understøtte CFO’en med beslutningsmateriale i forhold til både drift og udvikling. Du vil også samarbejde med moderselskabets økonomifunktion og kommer derfor til at have en del international kontakt.
Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver
• Ledelse af det danske Finance Team med fire medarbejdere og tre studentermedhjælpere
• Månedsrapportering
• Managementrapportering
• Cashflow forecasting
• Budgettering og opfølgning
• Analyser
• Assistere og vejlede Finance Teamet og serviceleverandørerne
• Forberedelse og håndtering af revision med support fra CFO
• Process- og systemoptimeringer
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og beskæftiger ca. 120 medarbejder fordelt på kontorer flere steder i verden. Hovedkontoret er beliggende i København, hvor der er et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling. Virksomheden er ejet af et meget stort internationalt investeringsfirma med interesser i mange sektorer. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du arbejder selvstændigt og proaktivt med dine opgaver og trives i en vækstende og dynamisk virksomhed.
Du har et struktureret og analytisk blik for dine opgaver og er i stand til at arbejde både på det operationelle og det strategiske plan. Som person har du gåpåmod og forstår at tage ansvar for dine opgaver. Endvidere har du et højt humør og bidrager til den gode stemning i afdelingen.

IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 3 års erfaring med lignende opgaver eller fra revisionsbranchen. Herudover har du en uddannelse på HD eller cand.merc.-niveau

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren Christiansen & Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3837
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk