Proselection

T:  7022 7079

Fokuseret Regnskabschefsøges til velkonsolideret, historisk godt funderet vækstvirksomhed i Søborg

Fokuseret Regnskabschef søges til velkonsolideret, historisk godt funderet vækstvirksomhed i Søborg

 

Beskrivelse

I en balanceret fokuseret regnskabsafdeling på to personer, bliver du den operationelle regnskabschef, der doserer opgaverne for dine medarbejdere, du får hverdagen til at hænge sammen og optræder som en kvalificeret sparringspartner på tallene for den administrerende direktør

Arbejdsopgaver  

  • Ansvar for bogholderiet, ledelse
  • Likviditetsstyring
  • Konsolidering
  • Rapportering
  • Budgettering
  • Optimere processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en velkonsolideret, kontrolleret vækstfokuseret virksomhed, der opererer med de seneste koncepter inden for branchen. Man har særdeles kvalificerede samarbejdspartnere, der dokumenterer realismen i virksomhedens vækststrategi, og man har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er operationelt fagligt stærk på tallene, og du har så meget overskud, at du formår at være den kvalificerede økonomiske sparringspartner til en talinteresseret ledelse. Du er vant til at få tingene gjort til tiden i en kvalitet, der indfrier forventningerne. Du fungerer godt i et åbent, humoristisk og uformelt miljø.

IT-kompetencer

Economic, Excel

Uddannelse

HD-R

Sprog

Engelsk, gerne tysk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3779
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Søborg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk