Proselection

T:  7022 7079

Forretningsorienteret CFOsøges til spændende international virksomhed i København

Forretningsorienteret CFO søges til spændende international virksomhed i København

Beskrivelse

Som CFO bliver du nøglefiguren i en kraftig opgradering af virksomhedens økonomistyring, således at økonomifunktionen kan understøtte ledelsen og den øvrige organisation med retvisende og rettidigt beslutningsmateriale, der styrker forretningen. Økonomifunktionen er i dag meget regnskabsorienteret og i mindre grad fremadskuende og strategisk. Den nye CFO skal arbejde tæt sammen med både direktøren og den øvrige organisation i skabelsen af en virksomhed, hvor der tænkes mere strategisk og forretningsorienteret. Det skal bl.a. ske ved at styrke de interne processer og skabe et øget fokus på indtjening blandt medarbejderne. Rollen som CFO vil derfor være både hands-on med opgaver i økonomiafdelingen og i forbindelse med controlling og periodeafslutninger, men vil i høj grad også være strategisk med udarbejdelse og fremlæggelse af beslutningsmateriale for bestyrelse og den øvrige ledelse. Den nye CFO vil få meget frie hænder til at transformere økonomifunktionen både i forhold til processer og arbejdsopgaver, men også i forhold til afdelingens sammensætning.        

Arbejdsopgaver

Drift opgaver:

 • Ansvarlig for driften af økonomifunktionen bestående af tre medarbejdere
 • Ansvarlig for virksomhedens logistikafdeling med fem medarbejdere
 • Budgetter, herunder udarbejdelse og opfølgning
 • Likviditetsanalyser og finansiering
 • Månedsrapportering
 • Forecast
 • Årsregnskab og kontakt til revisor
 • Sparringspartner med salgsafdeling i forhold til økonomistyring
 • Sparringspartner for ledelsen og bestyrelsen
 • Ansvarlig for IT og HR, herunder drift, vedligeholdelse og udvikling
 • Kontakt til bank
 • Kontakt til revision
 • Ansvarlig for forsikringer etc.
 • Kontakt til myndigheder etc.

Projektopgaver:

 • Optimering af økonomiafdeling, herunder processer og personalesammensætning
 • Oplæring af organisationen i økonomistyring, især salgsafdelingen
 • Opbygning af KPI’er
 • Opbygning af forecast modeller
 • Udvikle budgettering og rapportering til daglig ledelse og bestyrelse
 • Udvikling af BI

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret designvirksomhed i København, der i dag er ejet af en professionel investorkreds, som ønsker at udvikle virksomheden både i forhold til omsætning og indtjening.

Virksomheden beskæftiger ca. 60 medarbejdere, heraf de fleste på hovedkontoret. Virksomheden sælger sine produkter både nationalt og internationalt gennem egne salgsfolk eller agenter.

Personlige kompetencer

Som person har du drive, pondus og ikke mindst en rigtig god forretningsforståelse, der gør dig i stand til at udvikle økonomifunktionen, så den bliver en aktiv spiller i virksomhedens daglige virke og fremtidige forretningsudvikling. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og er meget kvalitetsbevidst. Du kan kommunikere på alle niveauer i en organisation og formår at sætte dig igennem, når det er nødvendigt.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer                   

Uddannelse & Erfaring

HD, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling                 

Sprog

Engelsk i skrift og tale          

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen og Kristine Lorentzen           

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3647
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk