Proselection

T:  7022 7079

Forretningsorienteret Økonomichefsøges til spændende international virksomhed i Hellerup

Forretningsorienteret Økonomichef søges til spændende international virksomhed i Hellerup

Beskrivelse
Du bliver som økonomichef nøglefiguren i en kraftig opgradering af virksomhedens økonomistyring, således at økonomifunktionen kan understøtte ledelsen og den øvrige organisation med retvisende og rettidigt beslutningsmateriale. I dag er økonomifunktionen præget af være meget regnskabsorienteret og i mindre grad fremadskuende og strategisk. Da virksomheden er vokset kraftigt de senere år og ejerkredsen ønsker forsat ekspansion også uden for landets grænser, ønsker virksomheden derfor at ansætte en økonomichef, der kan understøtte denne udvikling. Rollen som økonomichef vil derfor være både hands-on med opgaver i økonomiafdelingen, men vil også være strategisk med udarbejdelse og fremlæggelse af beslutningsmateriale for den øvrige ledelse. Den nye økonomichef vil få meget frie hænder til at transformere økonomifunktionen både i forhold til processer og arbejdsopgaver.
Opgaverne vil bl.a. være:

Arbejdsopgaver

 • Ledelse af regnskabsafdeling med tre regnskabsmedarbejdere
 • Budgetter, herunder udarbejdelse og opfølgning
 • Likviditetsanalyser
 • Månedsrapportering
 • Konsolidering
 • Forecast
 • Årsregnskab
 • Sparringspartner med afdelinger i forhold til økonomistyring
 • Sparringspartner for ledelsen og bestyrelse i forhold til drift og forretningsudvikling
 • Optimering og opbygning af processer i regnskabsafdelingen
 • Optimere og udvikle budgettering og rapporteringsmodeller til daglig ledelse og bestyrelse
 • Deltagelse i køb af virksomheder/oprettelse af selskaber
 • Kontakt til bank
 • Kontakt til revision
 • Kontakt til myndigheder etc.
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en velrenommeret og velkonsolideret dansk virksomhed med selskaber i flere andre lande. Virksomheden har eksisteret i mere end 50 år og var igennem flere årtier primært en handelsvirksomhed. I dag har virksomheden både handels- og produktionsselskaber, hvor især produktion kommer til at fylde mere de kommende år. Virksomheden har hovedkontor i Hellerup og beskæftiger godt 50 medarbejdere, der arbejder i et uformelt og dynamisk miljø præget af korte beslutningsgange og entreprenørånd. I de senere år har virksomheden oplevet en kraftig vækst både organisk og gennem opkøb. En vækst man forventer forsætter de kommende år.

Personlige kompetencer

Som person har du drive og pondus, der gør dig i stand til at udvikle økonomifunktionen, så den bliver en aktiv spiller i virksomhedens daglige virke og fremtidige udvikling. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og er kvalitetsbevidst. Dertil trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og har en stor nysgerrighed omkring virksomhedens produkter. Du kan kommunikere på alle niveauer i en organisation, og formår at sætte dig igennem, når det er nødvendigt.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer

Uddannelse og erfaring

HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3605
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk