Proselection

T:  7022 7079

Initiativrig CFOsøges til velkonsolideret og fokuseret virksomhed i Billund

Initiativrig CFO søges til velkonsolideret og fokuseret virksomhed i Billund

 

Beskrivelse

Som virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske kompetence, bliver du ansvarlig for virksomhedens daglige regnskabsmæssige drift i form af deltagelse men også ledelse af virksomhedens tre kvalificerede bogholdere. Du bliver en daglig faglig sparringspartner til virksomhedens direktør og samlede ledelse. Og du har niveauet til at understrege dine strategiske input med kompetente økonomiske analyser. Dine opgaver er beskrevet som følger.

Arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for regnskabsafvikling
  • Del af ledergruppe, ledelse
  • Budgetter
  • Rapportering
  • Forsikring
  • Bank/Revision
  • Kontraktgennemgang
  • Mødeaktivitet, bestyrelse, strategi
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden opererer som en stærk spiller i flyindustrien. Virksomheden opererer internationalt i en nichefokuseret branche, der ikke umiddelbart er påvirket af den nuværende situation. Der er her tale om en ejerledet og veldrevet virksomhed med mere end 40 års deltagelse i den danske og internationale erhvervsverden. Der er højt til loftet og ejerkredsen er beslutningsdygtig på daglig basis. Der er en gennemgående stor respekt for de ressourcer, man har valgt at satse på. Tonen er lun, fattet og letforståelig. Den lette underspillede humor er en del af dagligdagen.

Personlige kompetencer

Du er en ihærdig og kompetent regnskabsteknisk kompetence, der formår at dosere og sparre på afdelingens opgaver. Samtidig er du helt på det ren med, at du selv fungerer operationelt på nogle af de oplistede opgaver. Du træder til, der hvor dine kompetencer gavner virksomheden bedst, og du har overblikket til at identificere virksomhedens ressourcer, primært regnskabsmæssigt, så afdelingen og virksomheden får mest glæde af den samlede indsats. Derudover har du overskuddet og erfaringen med at være den kvalificerede økonomiske sparringspartner til virksomhedens ledelse.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer, gerne Business Central

Uddannelse

HD-R eller lignende.

Sprog

Engelsk er et krav

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3633
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Billund
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk