Proselection

T:  7022 7079

Kvalitetsfokuseret økonomichefsøges til solid virksomhed beliggende i København

Kvalitetsfokuseret økonomichef søges til solid virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Som økonomichef får du ansvaret for at drive økonomifunktionen i en spændende udviklingsorienteret virksomhed. Du vil få ansvaret for økonomifunktionen fra A-Z. Det daglige bogholderi varetages af teamets medarbejdere, hvorfor dine opgaver primært vil være tungere økonomiske opgaver og analyser, men du skal samtidig også være en del af den daglige drift. Du vil referere direkte til virksomhedens direktør, som du vil blive økonomisk sparringspartner for. Din arbejdsdag vil være præget af alsidighed, da dine opgaver spænder bredt samtidig med at du har stor indflydelse på, hvordan opgaverne løses. Dine opgaver er bl.a.: 

Arbejdsopgaver

 • Analyser
 • Budgetter
 • Økonomisk sparringspartner for direktøren
 • Forecast
 • Kvartals- og månedsrapportering
 • Nøgletal
 • Likviditetsanalyser
 • Årsregnskab og kontakt til revisor
 • Kontakt til bank
 • Kontakt til myndigheder etc.
 • Ad hoc 

Om virksomheden

Der er her tale om en solid, spændende og kvalitetsbevidst virksomhed, hvis salgskanaler tæller både fysiske butikker samt webhandel. I virksomheden hersker der en dynamisk og kreativ stemning, og man fornemmer at medarbejderne trives og har et godt sammenhold. Atmosfæren er præget af en ærlig og ligefrem tone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold i form af sundhedsforsikring, personaleforening, sociale arrangementer, pensionsordning og gode parkeringsmuligheder.

Personlige kompetencer

Som person er du passioneret omkring tallene og du tager ansvar for dine opgaver. Du har værktøjskassen i orden og er selvkørende, så du kan se, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du har en praktisk tilgang til dine arbejdsopgaver og trives med at være en del af den daglige drift. Dertil er du struktureret og besidder gode analytiske evner, og har samtidig pondus, der gør dig i stand til at give modspil og rådgive ledelsen. Derudover trives du i et kreativt og uformelt arbejdsmiljø med en direkte tone.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer                   

Uddannelse

HD, Cand.merc. eller tilsvarende 

Sprog

Engelsk i skrift og tale

 

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen 

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.

[ Tilbage ]

Job ID / 3533
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk