Proselection

T:  7022 7079

Lønchef søgestil spændende international koncern i Odense

Lønchef søges til spændende international koncern i Odense

Beskrivelse

Du bliver som Lønchef ansvarlig for koncernens lønkørsel til i alt 1.500 medarbejdere, hvoraf de ca. 1.000 er timelønnede. Til at hjælpe dig har du to erfarne og selvkørende lønbogholdere. I Norge og Sverige, hvor der er ca. 75 medarbejdere, håndteres lønnen af eksterne samarbejdspartnere, som du vil stå for kontakten til. Ud over sikring af at lønkørslen i koncernen bliver kørt korrekt, vil du også tage hånd om forskellige opgaver, der understøtter at lønkørslen er så effektiv og korrekt så muligt. Opgaven kræver at du er god til at forstå komplekse sammenhænge og har evnen til at have mange bolde i luften. Du vil referere til koncernens HR-chef samt have en bred kontaktflade i organisationen, herunder i forhold til budgetter og budgetopfølgning. Du vil derfor få en spændende og alsidig arbejdsdag i en afdeling med engagerede kollegaer, hvor der både er plads til faglige udfordringer og et godt familieliv.

Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af to lønbogholdere
  • Kontakt til lønbureauer i Norge og Sverige
  • Deltagelse i lønkørsel for timelønnede og funktionærer
  • Bogføring af løn
  • Afstemninger
  • Statistikker
  • Integration af nye selskaber i forhold til løn
  • Refusioner
  • Proces- og systemoptimeringer
  • Ad hoc-opgaver 

Om virksomheden

Der er tale om en solid større danskejet koncern med selskaber i Danmark, Sverige og Norge. Virksomheden beskæftiger godt 1500 medarbejdere, heraf ca. 250 medarbejdere på hovedkontoret i Odense, hvorfra de øvrige selskaber administreres. I virksomheden er der et uformelt og dynamisk miljø med et højt aktivitetsniveau og stort fagligt engagement fra medarbejdernes side. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med pensionsordning, sundhedsforsikring, kantine, massageordning, fleksible arbejdstider og hjemmeopkobling.

Personlige kompetencer

Din arbejdsstil er struktureret, grundig og fokuseret, og du besidder en evne til at træffe beslutninger og bevare overblikket i et dynamisk miljø. Samtidig er du god til at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du har gode kommunikationsevner og er vant til at argumentere sagligt for din sag. Sidst kan du begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Søren Billeschou Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3623
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk