Proselection

T:  7022 7079

Nordisk Økonomichefsøges til velkonsolideret handelsvirksomhed ved Aarhus

Nordisk Økonomichef søges til velkonsolideret handelsvirksomhed ved Aarhus

Beskrivelse 

Som økonomichef bliver du øverst ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion og vil være en vigtig del af ledelsesgruppen i forhold til forretningsudvikling og økonomistyring. De øvrige nordiske lande, hvor der er veletablerede salgs- & serviceselskaber, styres fra Danmark, og som økonomichef bliver du derfor ansvarlig for en økonomifunktion, der også varetager disse selskabers regnskaber. Du vil få en varieret arbejdsdag, hvor du vil tage hånd om daglige problemstillinger i samarbejde med 10 medarbejdere i afdelingen, ligesom du vil være drivkraft i udviklingen af forretningen og økonomistyring. Sidst, men ikke mindst, trives du i en rolle, hvor rapportering til moderselskab og dertilhørende deadlines er en væsentlig del af jobbet. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for driften af økonomifunktionen bestående af otte medarbejdere og to IT-medarbejdere
 • Budgetter, herunder udarbejdelse og opfølgning
 • Likviditetsanalyser
 • Måneds- og kvartalsrapportering til moderselskab
 • Konsolidering
 • Forecasts
 • Årsregnskab og kontakt til revisor
 • Sparringspartner med afdelinger i forhold til økonomistyring
 • Sparringspartner for ledelsen i forhold til drift og forretningsudvikling
 • Ad hoc analyser og rapporter til moderselskab
 • Ansvarlig for forsikringer
 • Kontakt til bank og myndigheder
 • Compliance og SOX kontroller
 • Procesoptimering

Om virksomheden

Virksomheden, hvis historie går mere end 85 år tilbage, er markedsledende indenfor sit felt i Norden og er i dag ejet af en større børsnoteret amerikansk koncern. Gennem de senere år har koncernen både globalt og i Norden vækstet organisk og gennem opkøb af lignende virksomheder. Denne vækst forventes at forsætte de kommende år både i Norden og globalt. I Norden beskæftiger virksomheden ca. 80 medarbejdere, heraf hovedparten i Danmark på forskellige lokationer. Det nordiske hovedkontor er placeret i en forstad til Aarhus. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold herunder pensionsordning, forsikringer og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover har du en god forretningsforståelse og trives i en udadvendt rolle med mange kontakter.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & erfaring

Du har en HD eller Cand.merc. og som minimum flere års erfaring som økonomichef fra en mellemstor eller stor virksomhed i en international koncern.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

 

 •  
Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 2993
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Viby
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk