Proselection

T:  7022 7079

Økonomichef søgestil dansk datterselskab i stor international servicevirksomhed i Glostrup

Økonomichef søges til dansk datterselskab i stor international servicevirksomhed i Glostrup

Beskrivelse

Som økonomichef bliver du det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens økonomifunktion og sparringspartner for den administrerende direktør. Du vil få ansvaret for en regnskabsafdeling på tre medarbejdere, herunder en regnskabschef, som varetager den daglige drift af afdelingen. Herudover er du også ansvarlig for virksomhedens kundeservice, der består af 15 medarbejdere heraf to teamledere, samt virksomhedens IT-medarbejder. Din primære funktion vil være rettet imod tungere regnskabs- og økonomistyringsopgaver, men du vil også tage hånd om hands on opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens direktør og den øvrige ledergruppe samt have tæt kontakt til moderselskabet i England. Der vil kunne forekomme rejseaktivitet i begrænset omfang. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af 19 medarbejdere, heraf 4 i direkte reference
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Analyser
  • Forecast
  • Cash Flow og nøgletal
  • Rapportering til moderselskab
  • Forberedelse af årsregnskab til revisor
  • Sparringspartner for direktør og ledergruppe på forretningsudvikling
  • Optimering af processer
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en meget veletableret salgs- og servicevirksomhed, der er en del af en større engelsk koncern, som er repræsenteret i mere end 60 lande og beskæftiger ca. 35.000 medarbejdere. I Danmark beskæftiger virksomheden 150 medarbejdere, der arbejder i et meget uformelt og dynamisk miljø med fokus på en professionel behandling af kunderne. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejderarrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du stabil og loyal. Du har en fleksibel tilgang til dine arbejdsopgaver og er god til at overskue mange problemstillinger samt øjne muligheder for at forbedre de processer, som økonomifunktionen arbejder efter. Herudover er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere dit arbejde til tiden og i høj kvalitet.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer

Uddannelse & erfaring.

Du har gerne en HD-R eller Cand.merc. Herudover har du solid erfaring som økonomichef fra en international virksomhed.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen & Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3198
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk