Proselection

T:  7022 7079

Økonomichef søgestil særdeles veletableret handelsvirksomhed i Horsens

Økonomichef søges til særdeles veletableret handelsvirksomhed i Horsens

Beskrivelse

Som økonomichef vil du blive det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens økonomifunktion og få ledelsesansvar for tre regnskabsmedarbejdere, der tilsammen varetager virksomhedens daglige bogholderi. Du vil referere til den danske direktør og bliver en del af ledergruppen i Danmark. Dine ansvarsområder vil spænde vidt fra daglige opgaver til rapportering til moderselskabet og udvikling af økonomistyringen i Danmark. Der må i begrænset omfang forventes rejseaktivitet. Dine opgaver bliver:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af tre medarbejdere
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Forecasts
  • Analyser og nøgletal
  • Rapportering til moderselskab
  • Forberedelse af årsregnskab
  • Optimering af processer
  • Løn til funktionærer
  • Kontakt til offentlige myndigheder, bank og forsikring
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er tale om en meget veletableret virksomhed, der er en del af en større, international koncern. Virksomheden har en stærk position på markedet og har en særledes sund økonomi. Der hersker en uformel og behagelig atmosfære i et professionelt og varmt miljø.  Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, fleksible mødetider, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, og du er vant til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver. Herudover har du en god forretningsforståelse og trives i en rolle med mange kontakter.

IT-kompetencer

Du har flair for IT                      

Uddannelse & erfaring

Du har gerne en HD-R eller Cand.merc. samt flere års erfaring som økonomichef     

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen og Nikita Nielsen 

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3190
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Horsens
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk