Proselection

T:  7022 7079

Økonomichef søgestil større dynamisk konsulentvirksomhed i Lyngby

Økonomichef søges til større dynamisk konsulentvirksomhed i Lyngby

Beskrivelse

Som økonomichef får du ansvaret for virksomhedens økonomifunktion for det danske selskab og to europæiske datterselskaber. Til at hjælpe dig har du en erfaren regnskabsmedarbejder, der varetager de daglige bogholderiopgaver i virksomheden. Datterselskabernes bogholderi bliver håndteret af lokale eksterne samarbejdspartnere. Din rolle bliver derfor hovedsageligt koncentreret omkring økonomistyringen og tungere økonomiopgaver. Da virksomheden gradvist er vokset, er der nu behov for en dedikeret og erfaren økonomichef, der kan optimere virksomhedens økonomistyring og processer, så den understøtter forretningens fremadrettede vækst. Du vil få en alsidig stilling med et bredt ansvarsområde og gode muligheder for at sætte dit præg på virksomheden og tilrettelægge din egen arbejdsdag.

Arbejdsopgaver

 • Faglig ledelse af en regnskabsmedarbejder
 • Ansvar for måneds-/årsafslutning
 • Rapportering
 • Budget og budgetopfølgning
 • Analyser 
 • Forecast
 • KPI
 • Likviditetsstyring
 • Kontakt med bank, revisor og eksterne regnskabsbureauer
 • Etablering og optimering af processer og systemer
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en spændende og velkonsolideret konsulentvirksomhed, der har eksisteret i godt 15 år. Virksomheden har de senere år oplevet stor vækst og beskæftiger ca. 80 medarbejdere, herunder ca. 10 i virksomhedens to datterselskaber. I de kommende år forventes den markante vækst at forsætte både i forhold til ansættelse af nye medarbejdere og etableringen af yderligere datterselskaber. Kulturen i virksomheden bærer præg af, at der er højt til loftet og frihed under ansvar. Der tilbydes fleksible arbejdstider, sundhedsforsikring, pensionsordning, frokostordning og mange sociale arrangementer.   

Personlige kompetencer

Du er en forretningsorienteret, fagligt stærk og selvstændig person, der tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Som person er du udviklings- og løsningsorienteret, og formår at omsætte idéer til praksis til gavn for forretningen. Du motiveres af at arbejde med økonomistyring der understøtter forretningen, hvorfor kommunikation med andre faggrupper ligger naturligt for dig.

IT-kompetencer

Du er stærk i Excel og har gerne erfaring med Power BI

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været primus motor i at optimere virksomhedens økonomistyring. Herudover har du en HD eller cand.merc.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3577
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Lyngby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk