Proselection

T:  7022 7079

Operationel ogfagligt stærk Regnskabschef søges til kvalitetsfokuseret international orienteret virksomhed i Midtjylland

Operationel og fagligt stærk Regnskabschef søges til kvalitetsfokuseret international orienteret virksomhed i Midtjylland

Beskrivelse

Holder du af tal og ledelse? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed i vækst? Så er stillingen som regnskabschef lige noget for dig.

Stillingen som regnskabschef er et barselsvikariat, som byder på spændende hands-on opgaver. Endvidere vil du få ansvaret for et team på i alt fire medarbejdere: tre finansmedarbejdere i Serbien og en lønbogholder i Danmark, herunder skal du sikre virksomhedens regnskab på tværs virksomhedens afdelinger i Europa. Endvidere vil du have en del kontakt med samarbejdspartnere i Europa, hvorfor det er vigtigt, at du trives at kommunikere på engelsk, både i skrift og tale.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Fagligt ansvar for afdelingens fire medarbejdere
  • Kontakt til bank, billeasings- og forsikringsselskaber
  • Indberetninger
  • Moms
  • Måneds- og årsafslutning
  • Kontakt til revisorer og lønbureauer i forskellige lande
  • Back-up på Cash-flow og Cash-position
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en international koncern, der beskæftiger 100 medarbejdere. Koncernen beskæftiger sig med design og er stiftet i 1935. Virksomheden består af en række stærke brands med et stort internationalt udviklingspotentiale. Virksomheden er Skandinaviens største leverandør indenfor sin branche har ca. 3.000 forhandlere fordelt over hele Europa. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personalegoder med pension, frokostordning, massør og personaleforening.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision. Derudover har du solide IT-kompetencer.

Erfaring & uddannelse

HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du gerne flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3977
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brande
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk