Proselection

T:  7022 7079

Operationel Økonomiansvarligsøges til velkonsolideret produktionsvirksomhed ved Skive

Operationel Økonomiansvarlig søges til velkonsolideret produktionsvirksomhed ved Skive

Beskrivelse

I en solid og kvalitetsfokuseret produktionsvirksomhed bliver du, med reference til virksomhedens ejerkreds, en central og væsentlig nøglefigur i virksomhedens administrative funktion. I et tæt samarbejde med en deltidskollega, bliver du eneansvarlig for virksomhedens regnskab og økonomi. Det forventes, at du kan håndtere bogholderiet fra A-Z og kan fungere som en kvalificeret sparringspartner for virksomhedens ledelse.

Arbejdsopgaver

 • Bogføring
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Løn og ferieadministration
 • Finans
 • Moms
 • Årsregnskab
 • Rapportering
 • Budgetter
 • Analyser
 • Statistikker
 • IT
 • Kontakt til bank, forsikring, revisor
 • GDPR ansvarlig
 • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en kvalitetsfokuseret dansk og europæisk orienteret produktionsvirksomhed, der værner om de gamle dyder, hvor man, i en uformel og uhøjtidelig atmosfære løfter i flok, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor der er plads og lyst til at forfølge den gode ide. Virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er struktureret, operationel og proaktiv. Du har fundamentalt styr på dine tal, som du også formår at kommunikere i et letforståeligt og anvendeligt sprog. Du har en umiddelbar intuitiv forretningsforståelse, du har en optimerende tilgang til dine arbejdsopgaver, og du fungerer godt i en ydmyg ekspertrolle, hvor der er en forventning om, at du forstår, at du er en del af en velfunderet enhed, der værdsætter den uhøjtidelige men fokuserede tilgang til arbejdsopgaverne, der kendetegner en virksomhed, der har været ejer-ledet i tre generationer.

IT-kompetencer

IT-interesse og skarp på Excel

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3536
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Skive
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk