Proselection

T:  7022 7079

Operationel regnskabschefmed fokus på optimering søges til entreprenørvirksomhed beliggende i Herning

Operationel regnskabschef med fokus på optimering søges til entreprenørvirksomhed beliggende i Herning

Beskrivelse

Har du lyst til at blive en del af en entreprenørvirksomhed med fald struktur og hurtige beslutningsgange? Falder det dig naturligt at tænke i optimering og automatisering af procedurer og processer? Ønsker du at lede og motivere medarbejdere samt sikre en effektiv og værdiskabende regnskabsafdeling? Så er denne stilling lige noget for dig.

Som regnskabschef bliver du en del af en regnskabsafdeling bestående af i alt ni medarbejdere. Med reference til økonomidirektøren bliver du ansvarlig for den daglige og regnskabsmæssige drift i koncernens moder- og datterselskaber. Endvidere er du en hans-on profil, der både evner selv at løse regnskabsmæssige opgaver samt leder og motiverer regnskabsafdelingens bogholderi, løn og HR samt administration bestående af fem medarbejdere. Derudover bliver du sparringspartner for økonomidirektøren og den øvrige direktion. Ledelsesmæssigt bliver det din opgave gennem 1-1 samtaler at sikre, at bogholderiets fem medarbejdere får den nødvendige støtte og vejledning. Det kræver, at du er tæt på afdelingen og involverer dig i de daglige opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Personaleledelse af fem medarbejdere
  • Sikre en effektiv regnskabsproces
  • Udarbejdelse af månedsregnskaber
  • Ansvarlig for årsregnskabsprocessen
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter og prognoser
  • Finansiel controlling
  • Likviditetsstyring og -forecasting
  • Optimering og automatisering (digitalisering) af arbejdsgange og processer i bogholderiet
  • Back-up på løn
  • Diverse ad. hoc- og hands-on opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en entreprenørvirksomhed, som blev grundlagt i 1979 med hovedkontor i Herning, hvor du vil få den daglige arbejdsdag. Endvidere har virksomheden et kontor i Vallensbæk og har et datterselskab. Virksomheden beskæftiger i alt 160 ansatte, hvor hovedkontoret har 80 ansatte. I virksomheden har man fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. Virksomheden stræber efter at være branchens bedste arbejdsplads og har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er proaktiv, ligefrem og uformel. Endvidere er du en godt begavet ildsjæl, der ikke er bange for at ”smøge ærmerne op” og tage fat. Du trives med at løse hands-on rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter. Du brænder igennem også på tværs af organisationen. Derudover evner du at motivere din omverden, bl.a. via dit engagement og gode samarbejdsevner. Det falder dig naturligt at skabe en stærk team-ånd og et effektivt samarbejde på tværs af organisationen. Du er forretningsorienteret, analytisk og fremsynet samt kan hurtigt danne dig et overblik.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne en HD-R, revisionsbaggrund eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling og er vant til at lede medarbejdere.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale .

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3870
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herning
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk