Proselection

T:  7022 7079

Operationel regnskabschefsøges til kvalitetsfokuseret internationalt funderet virksomhed i Storkøbenhavn

Operationel regnskabschef søges til kvalitetsfokuseret internationalt funderet virksomhed i Storkøbenhavn

Beskrivelse

Som regnskabschef bliver du, sammen med en regnskabsassistent, ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion fra a-z. Med reference til virksomhedens direktør og virksomhedens CFO i Sverige vil du selvstændigt kunne tilrettelægge din arbejdsdag. Du vil få en alsidig arbejdsdag med en bred kontaktflade i organisationen. Dine arbejdsopgaver er følgende: 

Arbejdsopgaver

  • Sikre regnskabsgrundlaget for den løbende rapportering
  • Månedsrapportering til HQ
  • Årsregnskab
  • Kontrol af kreditorafstemninger
  • Ansvarlig for danske debitorer
  • Lønbehandling
  • Moms, intrastat
  • Bank/forsikring
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en spændende international virksomhed i udvikling, der er en del af en verdensomspændende koncern. På kontoret i Storkøbenhavn beskæftiges ca. 30 medarbejdere i et uformelt miljø hvor der lægges vægt på kvalitet. Der er løbende kontakt med det svenske datterselskab og hovedkontoret i Tyskland. Virksomheden tilbyder gode arbejdsforhold i form af frokostordning og pensionsordning.

Personlige kompetencer 

Du er fagligt stærk, selvkørende og proaktiv. Desuden er du kvalitetsbevidst og går op i at levere et godt resultat. Du har et godt overblik og kan håndtere flere opgaver ad gangen. Som person er du struktureret, positiv og samarbejdsorienteret. Ydermere er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du er godt kommunikerende og sætter pris på at sætte dit aftryk på processerne.

IT-kompetencer 

SAP, Excel

Uddannelse 

HD-R eller tilsvarende.

Sprog 

Engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner 

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3748
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Storkøbenhavn
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk