Proselection

T:  7022 7079

Operationel regnskabschefsøges til spændende virksomhed i Aarhus

Operationel regnskabschef søges til spændende virksomhed i Aarhus

Beskrivelse

Som regnskabschef bliver du del af en solid virksomhed, der aktuelt er i gang med at optimere økonomifunktionens processer. Sammen med en stærk og selvstændig bogholder vil du være med til at sikre kvaliteten i driften, og det er derfor væsentligt at du selv deltager aktivt i afdelingens operationelle opgaver. Stillingen er nyoprettet og med henblik på at aflaste virksomhedens CFO, som du vil referere til. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Personaleledelse for en bogholder
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab for virksomhedens danske selskab
  • Budgetlægning og -opfølgning
  • Lettere projektøkonomi
  • Lettere personaleadministration, fx udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en velkonsolideret virksomhed som har en god position på det nordiske marked. Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere i alt og forventer en forøgelse af virksomhedens omsætning og medarbejderantal i de kommende år. I virksomheden er der en uformel, humoristisk og positiv atmosfære. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som bl.a. pensionsordning, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har overblik over hele bogholderiet, og kan selv tage hånd om de daglige bogholderi-opgaver. Som person er du samarbejdsorienteret og god til at kommunikere både internt i afdelingen og ud i organisationen. Du er praktisk i din tilgang til opgaverne og kan tage hånd om både små som store opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår via en struktureret og analytisk tilgang at håndtere opgaver i en virksomhed, hvor der er krav til deadlines og kvalitet. Sidst, men ikke mindst, er du udviklingsorienteret, men samtidig med en god forståelse for de allerede eksisterende processer og retningslinjer.

IT-kompetencer

Du har erfaring med flere ERP-systemer

Erfaring & uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Skandinavisk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3761
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk